25.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialVremea se răceşte. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

Vremea se răceşte. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

Minime cuprinse între 3 şi 13 grade Celsius şi maxime de până la 21 de grade. Aşa va fi ziua de joi, din punctul de vedere al regimului termic. Cu toate acestea, meteorologii spun că temperaturile rămân uşor mai mari faţă de cele normale pentru această perioadă.

Citeşte şi: Temperaturi peste medie şi ploi slabe. Prognoza meteo până pe 10 noiembrie

Cerul va fi variabil, cu înnorări, iar în primele ore şi din nou noaptea va fi ceaţă pe arii restrânse, îndeosebi în sudul şi estul ţării, unde cu totul izolat va ploua slab sau va burniţa.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în regiunile sud-estice, iar noaptea în Banat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12…13 grade în nordul Moldovei şi în depresiuni şi 21 de grade în Oltenia şi Banat, iar cele minime se vor încadra între 3 şi 13 grade, conform Administraţiei Naţionale şi Meteorlogie (ANM).

Vineri, vremea va fi în general frumoasă. Prima zi a lunii noiembrie vine cu temperaturi mai mari decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi noros în zonele joase, local se va semnala ceaţă şi izolat se vor semnala ploi slabe sau burniţe. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12…13 grade în Delta Dunării şi în depresiuni şi 21 de grade în Banat, iar cele minime se vor situa, în general, între 2 şi 10 grade.

În Bucureşti deşi valorile termice vor marca, joi, o scădere faţă de ziua precedentă, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru sfârşitul lunii octombrie, potrivit Mediafax. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla în general moderat în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Cele mai citite

Amenajarea rafturilor lângă casa de marcat: idei și sugestii

Amenajarea rafturilor lângă casa de marcat este o strategie esențială pentru orice magazin, deoarece acest spațiu poate transforma clienții indeciși în cumpărători. Plasarea inteligentă...

Tipuri de mașini de găurit: cum o alegi pe cea care ți se potrivește?

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

Cum integrăm mobilierul din lemn masiv pentru a crea interioare unice

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă