24.2 C
Bucureศ™ti
joi, 3 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialVoleiul constantean, pregatit pentru debutul in Europa

Voleiul constantean, pregatit pentru debutul in Europa

» Cele doua reprezentante ale voleiului constantean vor debuta saptamana viitoare in sezonul 2009/2010 al cupelor europene.

» Fetele de la CSV 2004 Tomis vor juca in deplasare pe terenul celor de la AEL Limassol, in timp ce CVM Tomis primeste vizita francezilor de la Montpellier Volley.

Sezonul voleibalistic european se apropie cu pasi repezi de start. La mijlocul saptamanii viitoare, cele doua reprezentante ale Constantei vor juca primele meciuri in competitiile continentale. Pentru fetele de la CS Volei 2004 Tomis, participarea in Cupa CEV reprezinta un debut absolut. Elevele lui Alexander Boskovic vor infrunta in 16-imile competitiei pe AEL Limassol din Cipru, mansa- tur urmand a se disputa in Cipru, miercuri, cu incepere de la ora 20.00. Constantencele au avut noroc la tragerea la sorti, adversara fiind una destul de usor de trecut.

Daca fetele sunt in premiera in competitiile continentale, baietii de la CVM Tomis sunt deja la a patra prezenta in Cupa CEV. Cel mai bun rezultat in aceasta competitie l-a reprezentat un sfert de finala, in urma cu doua sezoane. In editia precedenta, CVM a parasit competitia inca din primul tur, a retrogradat in Cupa Challenge, unde a reusit sa obtina un loc trei in urma disputarii turneului final, la Istanbul. Pentru tomitani, Cupa CEV reprezinta obiectivul primordial. "Putem spune ca cele trei titluri consecutive au demonstrat ca in campionat nu avem rival. Chiar daca sezonul trecut am reusit un loc trei in Cupa Challenge, ne dorim sa ne impunem in Cupa CEV, care este o competitie mult mai puternica.

 

Vrem sa ne demonstram valoarea si pe plan european, iar prezenta in final-four-ul Cupei CEV este cel mai bun prilej", a declarat directorul executiv al gruparii de pe litoral, Serhan Cadar. Mansa-tur din 16-imile Cupei CEV dintre CVM Tomis si Montpellier Volley se disputa miercuri, cu incepere de la ora 20.15, in Sala Sporturilor din Constanta.

» Incalzirea se face in Divizia A1
Inaintea debutului in competitiile continentale, cele doua formatii constantene vor mai juca in intrecerea interna. Lidere incontestabile, fetele de la CSV 2004 Tomis vor juca sambata in compania formatiei Medicina Tg. Mures, partida ce conteaza pentru etapa a VIII-a a Diviziei A1. Baietii au revenit si ei in tara dupa participarea la un turneu amical la Budva, Muntenegru, si sambata intalnesc, de asemenea, pe teren propriu, pe SCMU Craiova, o partida ce se anunta de "1" solist.

Cele mai citite

Rawhi Mushtaha, ศ™eful guvernului Hamas din Gaza, a fost ucis de Israel

ศ˜eful guvernului Hamas din Gaza a fost ucis, a afirmat armata israelianฤƒ, potrivit Sky News. Rawhi Mushtaha a fost โ€želiminatโ€ alฤƒturi de รฎnalศ›ii oficiali de...

VIP-uri ศ™i infractori: Arestul Central, o รฎncruciศ™are de lumi

Fostul ศ™ef al Arestului Central povesteศ™te cum se รฎntรขlneau รฎn "Beciul Domnesc" elitele cu infractorii รŽntr-un dialog cu scriitorul Eugen Istodor, fostul ศ™ef al...

ANAF va publica trimestrial lista contribuabililor fฤƒrฤƒ restanศ›e fiscale

Agenศ›ia Naศ›ionalฤƒ de Administrare Fiscalฤƒ (ANAF) va publica, trimestrial, lista contribuabililor persoane juridice care ศ™i-au declarat ศ™i achitat la timp obligaศ›iile fiscale ศ™i nu...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ