11 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialVoleiul constantean domina campionatele nationale

Voleiul constantean domina campionatele nationale

» CVM Tomis a cedat un set pe terenul celor de la Torpi Tg. Mures, dar se mentine in fruntea Diviziei A1 la volei masculin.
» Fetele au castigat meciul cu IOR Bucuresti in numar minim de seturi si au revenit si ele pe primul loc al ierarhiei competitiei feminine.

Sambata au fost programate jocurile etapei cu numarul 17 in cadrul Diviziei A1 la volei, atat feminin, cat si masculin. Cele doua echipe de pe litoral au reusit sa isi mai treaca in cont cate un succes si se indreapta cu pasi repezi si siguri spre turneele finale.
Baietii de la Club Volei Municipal Tomis au jucat pe terenul unei echipe incomode, Torpi Tg. Mures. Began si compania au reusit sa isi adjudece punctele puse in joc, dar nu fara emotii. Dupa ce au castigat actul inaugural al partidei cu scorul de 25-15, tomitanii au avut surpriza ca in setul secund gazdele sa evolueze la un alt nivel. Torpi a surprins formatia de pe litoral, care a trebuit sa se recunoasca invinsa in partialul secund, scor 23-25. Situatia nu s-a repetat insa in urmatoarele doua seturi care au adus victoria celor de la CVM. In setul trei, constantenii s-au impus cu scorul de 25-19, pentru ca in ultimul set al jocului sa repete scorul din actul de debut, si anume 25-15. CVM se mentine astfel pe primul loc in clasamentul competitiei si este cu un pas in faza urmatoare a intrecerii interne.
Fetele de la CSV 2004 Tomis au avut o misiune mult mai usoara. Acestea au jucat pe terenul penultimei clasate, IOR Bucuresti. Partida din Capitala a fost fara istoric, tomitanele reusind sa se impuna cu 3-0, dupa 25-12 in primul set si un dublu 25-18 in urmatoarele doua partiale. Echipa de pe litoral reuseste prin acest succes sa revina pe primul loc al clasamentului Diviziei A1 la volei feminin. Simanic, Gavrilescu si compania au egalat la puncte pe CSU Metal Galati, dar au un setaveraj mai bun, astfel ca au acaparat pozitia fruntasa.

Urmeaza Ekaterimburg
CS Volei 2004 Tomis este singura reprezentanta a Constantei ramasa in competitiile continentale dupa ce CVM Tomis a parasit prematur Cupa Challenge. Echipa de pe litoral urmeaza a juca miercuri, in Sala Sporturilor din Constanta, in prima mansa a dublei din sferturile Cupei CEV, in compania gruparii ruse Uralochka-NTMK Ekaterinburg. Meciul este programat sa inceapa de la ora 20.00.

Cele mai citite

Alina Bica scapă de executarea unei pedepse de patru ani de închisoare cu executare

Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, a scăpat de executarea pedepsei de patru ani de închisoare pentru favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender. Curtea de...

SUA dezaprobă decizia Israelului de a-l declara „persona non grata” pe secretarul general al ONU

Departamentul de Stat al SUA a criticat decizia Israelului de a-l declara „persona non grata” pe secretarul general al ONU. Decizia are legătură cu...

Sancțiuni impuse de SUA, Marea Britanie și Australia pentru combaterea grupului de infractori cibernetici ruși Evil Corp

SUA, Marea Britanie și Australia au impus sancțiuni împotriva a șapte cetățeni ruși și a două companii aparținând unui agent FSB (Serviciul Federal de...
Ultima oră
Pe aceeași temă