22.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialVizita vicepreศ™edintelui SUA, Joe Biden, la Bucureศ™ti. Mฤƒsuri stricte de securitate

Vizita vicepreศ™edintelui SUA, Joe Biden, la Bucureศ™ti. Mฤƒsuri stricte de securitate

Vizita vicepreลŸedintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a reunit toate instituศ›iile responsabile de securitatea naศ›ionalฤƒ. Astfel, vineri, la sediul Serviciului de Pazฤƒ ศ™i Protecศ›ie, reprezentanศ›ii MAI, MApN, SRI, SIE, STS, SPP, PÎCCJ au stabilit principalele mฤƒsuri de securitate pentru 20 ศ™i 21 mai 2014.

”Principalele mฤƒsuri de securitate cu privire la vizita în România a Excelenลฃei Sale Domnul Joe Biden, VicepreลŸedintele Statelor Unite ale Americii, au fost stabilite de cฤƒtre Grupul de lucru constituit din reprezentanลฃi ai instituลฃiilor cu atribuลฃii în domeniul Securitฤƒลฃii Naลฃionale (MAI, MApN, SRI, SIE, STS, SPP, PÎCCJ), care s-a reunit astฤƒzi, 16 mai 2014, la sediul Serviciului de Protecลฃie ลŸi Pazฤƒ.

Pentru realizarea unor dispozitive de securitate durabile ลŸi care sฤƒ asigure buna desfฤƒลŸurare a evenimentului se are în vedere organizarea de:

– evaluฤƒri comune ale situaลฃiei de securitate ลŸi armonizarea mฤƒsurilor între instituลฃiile implicate în organizarea ลŸi buna desfฤƒลŸurare a vizitei înaltului demnitar la BucureลŸti;

– simulฤƒri ale dispozitivelor privind mฤƒsurile de securitate instituite în zilele în care se desfฤƒลŸoarฤƒ vizita VicepreลŸedintelui Statelor Unite ale Americii, transmite SPP într-un comunicat de presฤƒ..

Grupul de lucru are în vedere ca mฤƒsurile de securitate impuse sฤƒ nu afecteze buna desfฤƒลŸurare a activitฤƒลฃilor cotidiene ale locuitorilor din Capitalฤƒ, neimpunând restricลฃii majore de trafic rutier.

”De asemenea, Grupul de lucru mulลฃumeลŸte cetฤƒลฃenilor, contând pe sprijinul ลŸi înลฃelegerea lor cu privire la acest eveniment important pentru România”, mai noteazฤƒ SPP.

 

Cele mai citite

Hezbollah: Orice legฤƒturฤƒ cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenลฃial รฎnlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

Plaja din Constanศ›a, รฎn top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, รฎn urma recenziilor de cฤƒlฤƒtorie ale turiศ™tilor Studiul realizat de SpaSeekers.com a numฤƒrat de cรขte ori cuvรขntul โ€žrelaxareโ€ a fost menศ›ionat...

Cine sunt judecฤƒtorii care au votat รฎmpotriva candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ la alegerile prezidenศ›iale

Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei (CCR) a acceptat o contestaศ›ie รฎmpotriva candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ la alegerile prezidenศ›iale, hotฤƒrรขrea fiind definitivฤƒ ศ™i eliminรขnd-o astfel din cursa...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ