12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialViitorul şi Farul s-au anihilat din nou

Viitorul şi Farul s-au anihilat din nou

Cele două echipe constănţene au încheiat a treia partidă consecutivă la egalitate, de această dată în fieful celor de la Viitorul.

 

Cel mai aşteptat meci din judeţul Constanţa s-a încheiat nedecis, aşa cum s-a întâmplat şi la precedentele două întâlniri. Viitorul şi Farul au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată la Ovidiu în cadrul etapei cu numărul 17 din eşalonul secund, a doua a returului.

Disputat pe fundalul sonor al galeriei marinarilor care a cântat neîncetat, meciul a fost tensionat, cum se aştepta. Fiecare dintre cele două combatante a încercat să-şi depăşească condiţia, dar în cele din urmă nimeni nu a câştigat.

Oaspeţii au venit cu gândul declarat de a câştiga toate cele trei puncte, gând trădat de începutul ultraofensiv al alb-albaştrilor. În chiar minutul 2, Ivanovici a centrat perfect pentru Husein, al cărui şut s-a oprit însă în Pătulea, atacantul Farului. După o jumătate de oră de joc disputat mai mult la centru terenului, Chiţu a avut posibilitatea de a deschide scorul pentru Viitorul. Cursa sa solitară spre poarta lui Curcă s-a încheiat cu un şut puţin pe lângă poartă. Cu două minute înainte de intrarea la cabine pentru odihnă, tabela s-a schimbat. Lazăr i-a pasat lui Dică, acesta a trimis la rândul său la Rusu care a punctat pentru 1-0.

Repriza secundă s-a desfăşurat după acelaşi tipar. Ambele echipe s-au anihilat reciproc, ocaziile de gol fiind destul de rare. În minutul 65, Pătulea a reuşit să scape singur cu portarul advers, pe care l-a executat cu un şut puternic. 1-1 şi galeria Farului jubila.

Tensiunea partidei a atins cote maxime cu 12 minute înainte de final, când Vali Badea putea scăpa singur spre poarta Viitorului, dar atacantul Farului a fost oprit de Păcuraru, care a faultat în postură de ultim apărător. Centralul partidei nu i-a acordat cartonaşul roşu fundaşului Viitorului, spre nemulţumirea evidentă a oaspeţilor, care au acuzat vehement arbitrajul. 

Callatis câştigă din nou

După ce etapa trecută a reuşit surpriza pe terenul celor de la Delta Tulcea, Callatis Mangalia a reuşit, sâmbătă, să îşi mai treacă în cont trei puncte. De această dată, echipa din sudul litoralului a reuşit să se impună pe propriul teren, în partida cu Gloria Buzău, scor 2-1. Ambele reuşite ale gazdelor au fost semnate de Doicaru. Cealaltă echipă a judeţului, Săgeata Năvodari, a fost învinsă în aceeaşi etapă. Trupa lui Constantin Gache a cedat jocul cu Astra II, scor 0-1.

 

2.000 de spectatori au asistat la jocul dintre Farul şi Viitorul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă