13.2 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialViitorul Constanţa, fără înfrângere

Viitorul Constanţa, fără înfrângere

Etapa a patra din cadrul eşalonului secund la fotbal se anunţa extrem de importantă pentru trei dintre cele patru echipe constănţene angrenate în competiţie. Viitorul Constanţa a jucat în capul de afiş al rundei, pe terenul rivalei dobrogene, Delta Tulcea.

Echipa antrenată de Cătălin Anghel a reuşit să se impună cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Vlad Rusu, la 14 minute de la fluierul de start.

Golul ex-stelistului a fost suficient pentru ca echipa de pe litoral să îşi treacă în cont cele trei puncte şi să se menţină în fruntea ierarhiei competiţiei, echipa de pe litoral fiind singura din serie care nu a fost încă învinsă. Pentru FC Farul, jocul de pe teren propriu cu Astra II Giurgiu se anunţa extrem de dificil.

Constănţenii erau pe penultimul loc al clasamentului, cu doar două puncte obţinute în primele trei etape, şi aveau nevoie de un succes ca de aer. Victoria a venit graţie evoluţiei excelente a lui Ivanovici, care a marcat golurile victoriei constănţene, scor 2-1.

„Puteam să ne facem jocul mai uşor. Am avut posibilitatea de a ne desprinde la 2-0, dar am ratat şi apoi am permis oaspeţilor să egaleze pe o greşeală defensivă. Eu sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor mei care au arătat că îşi doresc să lupte şi să obţină rezultate bune”, a declarat la finele partidei tehnicianul Farului, Marian Pană.

Succesul de sâmbătă scoate echipa de pe litoral din zona retrogradării şi dă speranţe.

Cele mai citite

Olympiacos, adversara lui FCSB din Europa League, a adus un super mijlocaș!

Yusuf Yazici, internaționalul turc în vârstă de 27 de ani, a semnat cu Olympiacos Pireu, însă nu va fi eligibil pentru partida cu FCSB...

Piața apei publice crește: Din ce în ce mai mulți români conectați la sistemele de alimentare

Valul urbanizării aduce apă potabilă prin rețele publice pentru 77% dintre gospodăriile din România Institutul Național de Statistică anunță că populaţia conectată la sistemul public...

Putin a semnat un nou decret de încorporări în armată. Câți cetățeni ruși vor fi chemați obligatoriu

Vladimir Putin a semnat un decret pentru a doua serie de încorporări în armată în anul 2024. Aproximativ 133.000 de cetățeni cu vârste cuprinse...
Ultima oră
Pe aceeași temă