29.2 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO. SUA: Patru morţi şi 40 de răniţi după ce o scenă...

VIDEO. SUA: Patru morţi şi 40 de răniţi după ce o scenă s-a prăbuşit la un concert

Cel puţin patru persoane au murit şi alte 40 au fost rănite sâmbătă seara, după ce o scenă pe care urma să aibă loc un concert s-a prăbuşit în statul Indiana (nordul Statelor Unite), au anunţat oficialii locali, citaţi de AFP, preluată de Mediafax.

O pală de vânt a provocat prăbuşirea scenei pregătite pentru un concert sâmbătă, în jurul orei 21.00 (duminică, 04.00 ora României), a anunţat poliţia.

Prima parte a spectacolului tocmai se terminase, iar spectatorii aşteptau intrarea în scenă a grupului country Sugarland, când scena a început să se răstoarne, iar tribunele să se clatine. Mulţimea s-a grăbit apoi să fugă, în timp ce scena se prăbuşea.

Potrivit organizatorilor, bilanţul ar putea să fie mai grav. O televiziune locală vorbeşte despre 46 de morţi.

„Sunt patru morţi confirmaţi. Rugăciunile noastre merg către familiile celor afectaţi”, a anunţat cotidianul The Indianapolis Star, citând un mesaj difuzat pe Twitter de organizatorii festivalului.

Echipele de salvare şi alte persoane au mers rapid la faţa locului pentru a-i ajuta pe cei blocaţi sub dărâmături, adaugă cotidianul. „Numeroşi spectatori au ajutat echipele de salvare să scoată persoanele blocate”, a declarat Frank Straub, de la departamentul pentru Securitate publică.

Persoanele rănite au fost duse la spitalul din regiune Indianapolis.

Grupul Sugarland şi-a prezentat condoleanţe printr-un mesaj difuzat pe Twitter.

 

 

Cele mai citite

O altă vedetă adusă la Al-Gharafa! Florinel Coman va fi coleg cu un fost jucător de la PSG

Portarul spaniol Sergio Rico a ajuns la un acord cu Al-Gharafa, echipa din Qatar unde evoluează și românul Florinel Coman. Sergio Rico, în vârstă de...

Se vor monta camere de luat de vederi în Defileul Jiului, pentru a stopa aruncarea deșeurilor

Autoritățile din județul Gorj au decis să instaleze camere de supraveghere în Parcul Național „Defileul Jiului” pentru a combate problema abandonării deșeurilor. Această inițiativă...

Peste 22.000 de persoane trec în Siria în contextul loviturilor israeliene asupra Libanului: surse de securitate siriene.

Surse de securitate siriene au declarat că peste 22.000 de persoane au trecut din Liban în Siria prin două dintre punctele de trecere a...
Ultima oră
Pe aceeași temă