27.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Șeful BMW a leșinat pe scenă, la Salonul Auto Frankfurt. Ce...

VIDEO. Șeful BMW a leșinat pe scenă, la Salonul Auto Frankfurt. Ce model urma să lanseze

Harald Kruger, CEO BMW, a leșinat pe scenă, în timpul evenimentului de lansare a limuzinei Seria 7 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Oficialul german s-a dezechilibrat, iar apoi a fost ajutat de bodyguarzi să părăsească scena.

Kruger, în vârstă de 50 de ani, cu o experiență de 23 de ani la BMW, a leșinat în momentul în care vorbea, într-o conferință, despre ultimele modele ale concerului auto, mai ales despre noul Seria 7. După ce s-a prăbușit pe scenă el a fost ajutat de doi bodyguarzi să se ridice, după care a fost ajutat să-și revină în culise.

Compania a reacționat după acest incident, spunând că Harald Kruger a avut recent o deplasare în străinătate și este posibil ca programul încărcat din ultimele zile să-l fi destabilizat. Kruger a fost supus unui consult medical, însă rezultatele au ieșit bine.

Kruger, născut la Freiburg (Germania) în 1965 lucrează în cadrul BMW din 1992. El a fost numit șef al board-ului director al companiei la data de 15 mai, 2015.

Salonul Auto de la Frankfurt, ultimul mare eveniment al anului din industria auto, are loc între 17 – 27 septembrie, însă avanpremierele sunt organizate cu câteva zile înainte.

Cele mai citite

Orice Geoană-și are nașul

Printre  atâtea știri care te fac să-ți plângi de milă, iată și una care dă speranțe. Un tânăr, David Leonard Bularca, născut în 2002, alege...

Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, care preconizează ploi abundente în zilele următoare, inclusiv în Municipiul București, există riscul...

Suburbiile sudice ale Beirutului, devastate de atacuri aeriene israeliene: mii de oameni evacuați

Suburbiile sudice ale Beirutului au fost transformate în zonă de conflict, după ce Israelul a lansat atacuri aeriene intense asupra unei regiuni controlate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă