27.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO. În campanie electorală, premierul norvegian Jens Stoltenberg s-a făcut şofer de...

VIDEO. În campanie electorală, premierul norvegian Jens Stoltenberg s-a făcut şofer de taxi

Premierul norvegian Jens Stoltenberg a declarat duminică, că a condus un taxi, într-o după-amiază, pentru a înţelege mai bine preocupările alegătorilor.

„Este important pentru mine să aflu ce cred oamenii cu adevărat. Iar dacă există un loc în care oamenii spun ceea ce gândesc, acel loc este taxiul”, a declarat şeful Guvernului într-o înregistrare video postată pe Facebook, Twitter şi YouTube.

Stoltenberg s-a filmat în timp ce purta uniforma şoferilor de taxi de la firma Oslo Taxi şi, cu ajutorul unei camere ascunse, a surprins reacţiile unora dintre pasageri.

Publicarea acestui video de peste trei minute are loc în plină campanie electorală. Stoltenberg, preşedintele Partidului Laburist, şi coaliţia de stânga, în exerciţiu, nu sunt favoriţi în sondaje.

Alegerile se vor desfăşura pe 9 septembrie în întreaga Norvegie sau începând de pe 8 septembrie în municipalităţile care doresc acest lucru.

Potrivit Mediafax, niciun pasager nu a plătit cursa cu taxiul condus de premier.

Daţi click pe videoclipul de mai jos pentru a vedea cum a condus premierul şi ce au spus călătorii!

 

Cele mai citite

Creșterile de taxe din Ucraina, esențiale pentru finanțarea apărării în fața invaziei ruse

Ministrul ucrainean de Finanțe, Sergii Marcenko, a declarat vineri că majorările fiscale discutate în Parlamentul de la Kiev sunt cruciale pentru sprijinirea eforturilor Ucrainei...

Suburbiile sudice ale Beirutului, devastate de atacuri aeriene israeliene: mii de oameni evacuați

Suburbiile sudice ale Beirutului au fost transformate în zonă de conflict, după ce Israelul a lansat atacuri aeriene intense asupra unei regiuni controlate de...

Volkswagen își revizuiește din nou prognozele anuale din cauza performanțelor slabe și a condițiilor economice dificile

Volkswagen a anunțat vineri o revizuire negativă a previziunilor sale anuale, marcând a doua ajustare în mai puțin de trei luni. Această decizie a...
Ultima oră
Pe aceeași temă