19.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Gafă de proporţii la Miss Universe 2015

VIDEO. Gafă de proporţii la Miss Universe 2015

Ediţia din 2015 a concursului de frumuseţe Miss Universe, organizată duminică, în Las Vegas, s-a încheiat cu un incident major, după ce Ariadna Gutierrez Arevalo din Columbia a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, pentru ca apoi gazda show-ului, Steve Harvey, să anunţe că este vorba de o eroare, astfel că adevărata Miss Universe 2015 este Pia Alonzo Wurtzbach, candidata din Filipine, informează The Guardian.

Miss Columbia fusese deja încoronată atunci când Steve Harvey s-a întors pe scenă, pentru a-şi anunţa greşeala.

„Ok, oameni buni, trebuie să îmi cer scuze”, a spus el, în timp ce se îndrepta spre scena pe care Arevalo îşi purta coroana, cu mândrie, făcând cu mâna spre public. Mai mult, el a precizat că îşi asumă întreaga responsabilitate pentru anunţul făcut.

„Rezultatul se află pe foaie. E o greşeală teribilă, însă vă pot arăta ce scrie pe foaie. Este greşeala mea însă, cu toate acestea, a fost o seară grozavă. Vă rog să nu le purtaţi ranchiună fetelor”, a spus el.

La auzul anunţului, luată prin surprindere, Miss Filipine, Pia Alonzo Wurtzbach, a început să se îndrepte spre locul în care se afla Miss Columbia. După câteva momente, în care niciuna dintre cele două femei nu ştia cum să reacţioneze, câştigătoarea Miss Universe 2014 a apărut pe scenă şi a luat coroniţa de la Arevalo, pentru a o încorona pe Wurtzbach.

Evenimentul a stârnit critici dure pe reţelele de socializare, fiind descris drept „eşecul decadei”. 

Miss World 2015 a declarat că regretă ce s-a întâmplat şi că îi doreşte toate cele bune.

Harvey nu este primul pretentator care a făcut o eroare, într-un concurs de frumuseţe. În 2010, prezentatoarea australiană Sarah Murdoch a anunţat numele greşit, în finala emisiunii „Australia’s Next Top Model”.

Competiţia a debutat cu femei din 80 de ţări, cu vârste cuprinse între 19 şi 27 de ani. Pentru prima dată, au fost luate în considerare voturile telespectatorilor.

NBC Universal şi Donald Trump au deţinut organizaţia Miss Universe, până la începutul lui 2015. Omul de afaceri a jignit comunitatea latino-americană în iunie, când a făcut comntarii împotriva imigraţiei, cu ocazia anunţului candidaturii sale pentru Partidul Republican, în cursa pentru alegerile prezinenţiale.

Compania Univision a anunţat că nu va mai difuza show-ul, după cinci ani de tranmisiuni ale concursurilor de frumuseşe. Mai mult, NBC a anunţat că va tăia legăturile cu Trump. Trump a vândut compania care include Miss Universe, Miss Statele Unite şi Miss Teen SUA, către compania WME-IMG.

 

 

Cele mai citite

VIDEO. Aurelian Temișan, reacție după ce Andreea Bălan a părăsit „Te cunosc de undeva”

Aurelian Temișan a vorbit pentru prima dată despre plecarea neașteptată a Andreei Bălan din emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde au fost colegi de...

Romgaz a încheiat un contract de creditare în valoare de 150.000 de milioane de euro

Linia de creditare este deschisă pentru 3 ani și va acoperi nevoile de capital de lucru ale Romgaz Romgaz a notificat investitorii de pe bursă...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...
Ultima oră
Pe aceeași temă