15.6 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialVictorie obligatorie pentru CFR Cluj

Victorie obligatorie pentru CFR Cluj

– Campionii sunt nevoiti sa invinga, astazi, pe Unirea Urziceni pentru a pastra sanse reale la apararea titlului de campioana.

In etapa a 13-a a ligii I vor avea loc, astazi, patru meciuri. Cel mai interesant dintre ele va avea loc in Gruia, de la ora 17:00, acolo unde CFR Cluj va evolua impotriva ocupantei locului doi in clasament, Unirea Urziceni. Parca, mai mult decat oricand in acest sezon, feroviarii sunt obligati sa castige meciul, mai ales ca vin dupa doua esecuri consecutive. Trupa antrenata de Maurizio Trombetta se afla la noua puncte in spatele liderului Dinamo Bucuresti, iar o infrangere sau chiar un rezultat de egalitate cu Urziceniul le-ar periclita clujenilor si locul doi in clasament, nu doar titlul. "Trebuie neaparat sa castigam acest meci, pentru ca altfel ne va fi foarte greu sa recuperam distantele care ne separa. Echipa este pregatita foarte bine, iar singura presiune pe care o avem in acest moment este faptul ca suntem destul de in urma in clasament si trebuie sa recuperam dezavantajul cat mai rapid.

 

Alte presiuni la club nu exista", a comentat Trombetta zvonurile care il dau ca si inlocuit de la echipa clujeana. Tehnicianul campionilor atrage, insa, atentia ca Urziceniul nu a ajuns degeaba pe locul al doilea in clasament, insa spera ca prin jocul prestat de catre fotbalistii sai cele trei puncte sa ramana la Cluj. "Unirea are un joc mult mai bine definit decat al Timisoarei, plus faptul ca au atacanti foarte buni la jocul cu capul si in viteza. De asemenea, Dan Petrescu stie sa-si aseze echipa foarte bine pe teren, asa ca trebuie sa fim foarte atenti pentru ca nu mai avem nevoie de pasi gresiti, cel putin in acest tur", a admis antrenorul alb-visiniilor.

Portughezul Dani spune ca este posibil ca CFR-ul sa se impuna in restul partidelor ramase din acest tur si ca ultimele doua infrangeri nu au adus scandaluri si neliniste in vestiar. "Nu ne afecteaza ultimele doua meciuri pe care le-am pierdut pentru ca suntem jucatori cu caracter si stim sa trecem peste greutati. Suntem uniti cu totii, asa ca nu ne ramane decat sa ne gandim doar la ce avem de facut in continuare", a declarat mijlocasul CFR-ului.

LAUDE
Desi se afla abia pe locul sapte in clasament, CFR Cluj este considerata de catre Dan Petrescu, cea mai buna echipa a campionatului. "Bursucul" spune, de asemenea, ca echipa sa are de luat o revansa in fata Clujului, dupa esecul de anul trecut. "Va fi un meci foarte greu pentru ca vom evolua impotriva celei mai bune echipe a campionatului. CFR-ul nu este acolo in fata pentru ca joaca si in Liga Campionilor, iar acest lucru se vede. Noi trebuie sa ne luam si o revansa dupa infrangerea de anul trecut", a spus Unirii.

Cele mai citite

Deciziile adoptate de Autoritatea de Supraveghere Financiară

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) au fost anunțate astăzi în cadrul unei ședințe desfășurate la București. Acestea vizează măsuri privind...

Gest măreț din partea lui David Popovici: Donează echipamentul de la JO pentru o cauză nobilă

Campionul olimpic la înot David Popovici a decis să doneze echipamentul său de premiere de la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris pentru...

Cinci ore de atacuri cu drone auspra Kievului. Au fost auzite mai multe explozii

Rusia a lansat mai multe valuri de drone asupra Kievului într-un atac care a durat peste cinci ore, potrivit armatei ucrainene. Acesta este al...
Ultima oră
Pe aceeași temă