14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialVictorie mare pentru RCJ Farul

Victorie mare pentru RCJ Farul

»  Constantenii au invins in deplasare pe Dinamo echipa care le-a provocat cele mai mari necazuri in acest sezon.

»  Farul s-a impus cu scorul de 30-21 si astfel se apropie de zona fruntasa a clasamentului play-off-ului.

Pentru a doua oara in acest sezon, echipa de pe litoral reuseste sa se impuna in fata uneia dintre echipele bucurestene care au acaparat Divizia Nationala in ultimul timp. RCJ a invins pe Dinamo intr-un meci restanta din cadrul celei de-a doua etape a play-off-ului.
Constantenii, cu un moral bun dupa victoria de la rugby in 7, unde au cucerit pentru prima oara titlul de campioana, au dominat partida si au reusit un succes care ii mentine in lupta pentru locurile fruntase. Meciul se anunta unul extrem de tensionat dupa incidentele ce s-au petrecut la ultima intalnire directa in urma careia FRR a fost nevoita sa acorde nici mai mult, nici mai putin decat 60 de etape de suspendare.

De aceasta data, cele doua echipe au dat dovada de fair-play si arbitrul nu a fost nevoit sa acorde nici macar un cartonas galben. Partida disputata pe stadionul Tineretului din Buzau, deoarece arena bucurestenilor este suspendata, a fost una de o buna factura tehnico-tactica. Bruce Hodder, antrenorul constantenilor, a reusit sa se impuna in fata omologului sau si astfel sa isi ia si el o revansa personala. RCJ nu a obtinut punctul bonus, insa pentru ca nu a marcat decat trei eseuri, semnatarii fiind Eugen Jantjies, Jeff Makepelu si Ben Aoina, acesta din urma a reusit sa transforme toate cele trei incercari, precum si trei lovituri de pedeapsa. Pentru Dinamo au punctat Ghioc si Alexandru Marin prin incercari, iar Stanca a reusit o transformare si trei lovituri de pedeapsa.

» Victorie de ziua lui Arghir
Succesul in fata celor de la Dinamo a fost dedicat de constanteni directorului Executiv Aurelian Arghir, cu ocazia zilei de nastere. Punctele din clasament, dar mai ales victoria in fata marii rivale reprezinta cel mai frumos cadou pentru oficialul constantean, care in ultimul timp a avut parte de mai multe dezamagiri pe plan sportiv, cea mai mare dintre acestea fiind tot intr-un meci cu Dinamo si intamplata in urma cu o luna. Cadoul trebuie insa completat sambata, cand echipa de pe litoral joaca la Cluj cu Universitatea.

Cele mai citite

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă