13.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialVictorie de moral pentru FC Farul

Victorie de moral pentru FC Farul

Constănţenii au reuşit să învingă Victoria Brăneşti şi să urce în prima jumătate a clasamentului, unde doresc să încheie turul de campionat.

 

Înaintea partidei de la Constanţa dintre FC Farul şi Victoria Brăneşti, tehnicianul marinarilor declara că victoria este obligatorie. Socotelile constănţenilor nu cuprindeau puncte pierdute în faţa fostei prim-divizionare. Aceste socoteli s-au confirmat pe teren, iar Farul şi-a trecut în cont toate cele trei puncte.

Meciul nu a început tocmai bine pentru echipa de pe litoral. Oaspeţii au reuşit să deschidă scorul chiar în minutul zece. Vasilescu a trecut uşor de căpitanul constănţenilor, Liviu Ştefan, şi, cu un şut bine plasat, a reuşit să modifice pentru prima oară tabela. Replica echipei constănţene a venit însă imediat. Ivanovici a driblat doi adversari, a trimis mingea în careu la Pătulea şi atacantul Farului a marcat cu un şut în forţă de la şase metri. Cu cinci minute înaintea finalului primei părţi, Liviu Ştefan şi-a reparat greşeala de la golul oaspeţilor, reuşind şi el să marcheze în poarta echipei din Brăneşti. Sascău a centrat excelent din lovitură liberă, iar căpitanul marinarilor a marcat cu o lovitură de cap din centrul careului.

Partea a doua a întâlnirii a aparţinut oaspeţilor, care au dominat însă fără consecinţe pe tabela de marcaj. S-a încheiat 2-1 pentru Farul, care urcă pe locul 6 în clasament şi este în grafic.

La finalul întâlnirii, Marian Pană a declarat: „A fost un meci foarte greu pentru că, pentru prima oară de când am început campionatul, s-a văzut oboseala. A fost un meci de luptă la -care noi am răspuns excelent, la capătul căruia am obţinut trei puncte care ne duc acolo în faţă. Ne dorim ca la finalul turului să ne menţinem în partea superioară a clasamentului, la cât mai puţine puncte de un loc de promovare. Până atunci echipa se va mai suda şi, cu mai multe transferuri, vom putea emite pretenţii la promovare”.

Conflicte între suporteri  şi oaspeţi

Rezultatul meciului i-a nemulţumit evident pe oaspeţi. După fluierul final, un membru al staff-ului celor de la Victoria Brăneşti a intrat -într-un conflict verbal cu o parte din spectatorii de la tribuna I a arenei constănţene. Conflictul a fost aplanat chiar de antrenorul oaspeţilor, Valentin Urican, care l-a liniştit pe subordonatul său. În tot acest timp, rezervele constănţenilor şi o parte din oficiali au avut şi ei ceva de împărţit cu jucătorii oaspeţi, la mijlocul terenului având loc un meleu în care a fost implicat şi arbitrul Bogdan Anghelinei.

9 puncte a acumulat Farul în primele şase etape şi a suferit o singură înfrângere în startul campionatului.

Cele mai citite

VIDEO Un adolescent de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un adolescent în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața, după ce mașina pe care o conducea a intrat cu viteză într-un parapet de...

Cinci ore de atacuri cu drone auspra Kievului. Au fost auzite mai multe explozii

Rusia a lansat mai multe valuri de drone asupra Kievului într-un atac care a durat peste cinci ore, potrivit armatei ucrainene. Acesta este al...

Andrea Capone, fost fotbalist al lui Cagliari, a murit la 43 de ani

Italia este în doliu după decesul subit al fostului fotbalist Andrea Capone, care s-a stins din viață la doar 43 de ani, în urma...
Ultima oră
Pe aceeași temă