15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialVictime pe aeroportul din Madrid

Victime pe aeroportul din Madrid

Peste 140 de persoane au murit si alte 27 au fost ranite grav intr-un accident aviatic, ieri, pe aeroportul international Barajas din Madrid, au anuntat autoritatile locale.
Un avion al companiei spaniole Spanair, avand la bord 178 de pasageri, programat pentru un zbor pe ruta Madrid-Gran Canaria, a ratat decolarea iesind de pe pista terminalului 4 al aeroportului. Potrivit martorilor, motorul stang al aparatului a luat foc, incendiul degajand o imensa coloana de fum, vizibila de la mare distanta. Aproximativ 20 de persoane au reusit sa iasa din avionul in flacari, care s-a rupt in doua.

Corespondentii de presa au relatat ca aparatul a mai avut alte doua tentative de a decola, intrerupte din cauza unor probleme tehnice.
11 masini de pompieri au intervenit, impreuna cu mai multe echipaje ale serviciilor de urgenta din Comunitatea Madrid.  La locul accidentului a sosit si primarul capitalei spaniole, impreuna cu unul dintre consilieri. Aeroportul a fost inchis, fiind declarata stare de urgenta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă