18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialVicecampioana ELBA Timisoara ar putea retrograda!

Vicecampioana ELBA Timisoara ar putea retrograda!

Dupa victoria de senzatie cu CSU Ploiesti au urmat insa trei infrangeri consecutive, iar forma slaba a elevilor lui Dragan Petricevic este explicata uluitor chiar de catre managerul Adrian Vermesan. "Nu avem o banca de rezerve care sa fie de valoarea titularilor, iar oboseala nu are cum sa nu intervina. Pe de alta parte, acest lucru se intampla si pentru ca avem grave probleme financiare. Jucatorii nu si-au primit banii de doua luni si jumatate si nu stim cat mai accepta sa joace in asemenea conditii, iar de prime nici nu poate fi vorba, pentru ca si anul trecut, cand am devenit vicecampionii Romaniei si vicecampionii Ligii Europei Centrale, nu am primit nici un bonus, nimic. Primaria ne ajuta foarte putin, iar de compania ELBA suntem legati doar prin numele echipei. Mergem inainte cat mai putem, dar, daca nu se schimba situatia, ELBA va juca in Divizia B de la anul", este concluzia trista a oficialului banatean.

Probleme si in Europa
Federatia Europeana de Handbal a anuntat miercuri ca formatia franceza Dunkerque HB s-a calificat automat in sferturile de finala ale Cupei EHF la masculin, dupa ce adversara sa GOG Svendborg (Danemarca) a declarat forfait in faza optimilor, din cauza problemelor financiare. Meciul-tur din optimile de finala era programat in 13 februarie, in Franta, iar cel retur, in Danemarca, dupa opt zile. Clubul GOG a anuntat ca nu mai dispune de resurse financiare pentru participarea in Cupa EHF. "EHF a fost fortata sa anuleze cele doua meciuri si, in consecinta, Dunquerque HB Grand Littoral va continua in faza sferturilor de finala", se arata in comunicatul forului european de profil de miercuri.

» Tot din cauza problemelor financiare, situatia clubului maghiar de handbal Pick Szeged este disperata. Una dintre cele mai apreciate echipe europene este nevoita sa renunte la cei mai buni jucatori pentru a putea supravietui, printre ei fiind si conationalul nostru Valentin Ghionea, care isi cauta o echipa in Romania.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă