17.1 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialVezi cum arată inelul Bulgari de 2,15 milioane de euro

Vezi cum arată inelul Bulgari de 2,15 milioane de euro

Inelul marca Bulgari cu un diamant albastru foarte rar, a fost vândut recent la licitaţie pentru suma de 1.889.250 de lire sterline, echivalentul a 2,15 milioane de euro, dublu faţă de preţul de pornire, conform dailymail.co.uk.

Inelul a fost expus pentru prima dată de la crearea lui în anii 1960 şi a stârnit un interes foarte mare printre colecţionari. Bijuteria a fost achiziţionată de către un colecţionar privat din Europa, care a fost dispus să ofere imensa sumă de bani, depăşind celelalte 200 de oferte din cadrul licitaţiei casei Bonham’s.

Inelul de mărime L are un diamant albastru viu, de 3,78 carate. Specialiştii estimează că doar unul dintre zece astfel de diamante este atât de pur încât să aibă o lumină albastră vie.

Compania Bulgari, care a creat designul acestui inel, a fost fondată la Roma în 1884. Richard Burton susţinea despre soţia lui, celebra Elizabeth Taylor, care era obsedată de bijuterii, iar Bulgari era singurul cuvânt în limba italiană pe care îl cunoaştea fosta actriţă.

„În ciuda situaţiei economice actuale, interesul pentru bijuteriile de cea mai înaltă calitate este în continuă creştere”, a declarat Jean Ghika, directorul casei de bijuterii Bonham’s.

 

 

Cele mai citite

Un taximetrist a fost bătut de doi clienți, care i-au furat mașina

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce, în urma unui conflict cu un șofer de taxi care a refuzat să îi transporte în...

FCSB în pericol de depunctare din cauza declarațiilor lui Gigi Becali!

Gigi Becali riscă o nouă suspendare după acuzațiile aduse arbitrului Horațiu Feșnic, ceea ce pune FCSB în pericol de a pierde 3 puncte în...

Un taximetrist a fost bătut de doi clienți, care i-au furat mașina

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce, în urma unui conflict cu un șofer de taxi care a refuzat să îi transporte în...
Ultima oră
Pe aceeași temă