17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialVezi cine vine la nunta prinţului Albert de Monaco

Vezi cine vine la nunta prinţului Albert de Monaco

Cel mai bogat om din Franţa, un prinţ african, regina gimnasticii şi un actor care a interpretat rolul lui James Bond se numără printre invitaţii care sosesc la Monaco ca să participe la nunta dintre prinţul Albert al II-lea şi fosta înotătoare olimpică sud-africană Charlene Wittstock, transmite Associated Press, potrivit Agerpres.

 

Aceasta este prima nuntă din principatul monegasc după mai bine de 50 de ani, când legendara actriţă hollywoodiană Grace Kelly şi-a unit destinul de cel al tatălui lui Albert, prinţul Rainier.

Printre invitaţi se numără celebrul designer Chanel Karl Lagerfeld, soprana americană Renee Fleming sau Bernard Arnault, preşedintele companiei LVMH, cel care este considerat cel mai bogat om din Franţa.

Designerii vestimentari Roberto Cavalli, al cărui iaht navighează deseori prin apele Coastei de Azur şi Giorgio Armani, cel care a conceput rochia de mireasă pentru Charlene, vor participa de asemenea la nunta ce se va desfăşura astăzi şi mâine. Mai multe supermodele, printre care Naomi Cambell şi Karolina Kurkova sunt de asemenea aşteptate la festivităţi.

Conform zvonurilor, membri ai caselor regale din Spania şi Suedia urmează să participe la evenimente, însă numele lor nu sunt pe listă. În schimb, pe listă se află numele majestăţii sale Leruo Molotlego, prinţul regatului sud-african Bakofeng.

Mai multe staruri din lumea sportului sunt aşteptate de asemenea, printre care şi regina gimnasticii, Nadia Comăneci.

Ceremonia civilă de astăzi şi cea religioasă de sâmbătă se vor desfăşura în palatul princiar, un castel în stil renascentist, care este reşedinţa dinastiei monegasce Grimaldi de secole.

O cină de gală „regizată” de celebrul bucătar Michelin Alain Ducasse va urma după nunta religioasă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă