17.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialVedetele momentului vin la Bucuresti

Vedetele momentului vin la Bucuresti

Pregatirile pentru B’ESTIVAL, pe ultima suta de metri.  Gabriela Dinulescu

B’estival se anunta a fi cel mai impresionant festival de pana acum din Romania, unul dupa exigente internationale, avand drept capete de afis cateva dintre cele mai in voga vedete ale momentului: Marilyn Manson (foto sus), Alice Cooper, Pink, Faithless, Reamonn, Morcheeba, Kasabian, Wu-Tang Clan, Hooverphonic, Yonderboi sau Phil Hartnoll (Orbital).
Timp de trei zile, in perioada 29 iunie-1 iulie, in parcarea Romexpo, pe o suprafata totala de 30.000 mp, peste 30 de trupe din 10 tari vor concerta pe cele trei scene ale B’ESTIVAL. Vor fi 36 de ore de muzica, 150 de muzicieni, 200 de persoane din staff-ul trupelor, 600 de persoane in echipa tehnica, 600 de nopti de hotel si 12 zile de amenajare si dezafectare. B’ESTIVAL 2007 va oferi publicului roman, pe langa muzica live de calitate, si experiente culinare delicioase. In zona festivalului vor exista doua zone-restaurant, de unde vor putea fi achizitionate specialitati romanesti, italiene si chiar thailandeze. In cadrul festivalului, produsele alimentare, la fel ca si berea si produsele racoritoare, vor putea fi achizitionate doar pe baza unor jetoane, procurate de la casieria festivalului. Publicul va putea alege intre sandwich-uri si mici, frigarui sau carnaciori la gratar. Pentru cei cu gusturi alese, meniul thailandez cuprinde orez cu pui la gratar si legume, pui curry si pui prajit cu busuioc si legume, iar pentru cei pasionati de bucataria italiana  – pastele bolognese, arabiata sau quattro formagi.
Peste 8.500 de abonamente vandute
Pana in prezent au fost vandute peste 8500 de abonamente pentru cele trei zile de B’ESTIVAL, iar organizatorii au mai pus in vanzare inca 1000 de abonamente, care pot fi achizitionate din magazinele Diverta si de pe site-ul www.myticket.ro. Abonamentele pentru toate cele trei zile ale festivalului costa 180 lei, iar abonamentele pentru zilele de sambata si duminica 125 lei. Aceasta este ultima suplimentare, urmand ca in ziua evenimentului, la intrare, sa fie disponibile doar bilete de o zi, la pretul de 80 lei pentru prima zi si 95 lei pentru ziua a doua, respectiv cea de-a treia zi. "Desi initial planificasem sa punem in vanzare doar 5000 de abonamente pentru intreaga perioada a B’ESTIVAL, am observat ca se vand foarte bine si am decis sa suplimentam numarul acestora. Abonamentele pe trei zile ofera doua mari avantaje: sunt mai atractive din punct de vedere financiar decat biletele pe fiecare zi, iar persoanele care detin abonamente primesc o bratara B’ESTIVAL, pe baza careia vor putea intra si iesi liber", a declarat Laura Coroianu, Managing Partner Emag!c Entertainment. Pe lista confirmarilor se mai afla nume bine cotate in topurile tarilor vecine: revelatia electro-rock Neo (Ungaria), D2 (Bulgaria), Zdob si Zdub (Republica Moldova), Chicks On Speed (Germania), Raining Pleasure (Grecia), dar si trupa punk de origine mexicana La Plebe, Gabriel Rios sau trupa hip-hop-funk Trackaddicts din Olanda. De asemenea, in cadrul B’ESTIVAL vor canta si trupele romanesti Brigada Hades, Omul cu sobolani, suie Paparude si Damian & Brothers.

Pink si Marilyn Manson
vor multe fructe

Contrar asteptarilor, vedetele care vor canta la B’ESTIVAL nu au cerinte extravagante in ceea ce priveste preferintele culinare. Vor doar sa se simta ca acasa. Astfel, Pink a solicitat ca backstage-ul ei sa fie ornat cu flori si plante si sa-i fie puse la dispozitie un blender si multe fructe si legume, pentru a-si prepara singura sucurile naturale. Componentii trupei Faithless vor mancare sanatoasa, fara produse de fast-food, in schimb au cerut arahide, alune, migdale si cinci sticle de sampanie rose. Marilyn Manson isi doreste in cabina multe fructe proaspete (pepeni, capsuni, cirese, struguri verzi, avocado) si unt de arahide. In mod expres a solicitat ca sub nici o forma sa nu existe ciuperci in mancarea lui. Alice Cooper este ceva mai putin pretentios: vrea frapuccino de vanilie, bere nonalcoolica si suc fara cofeina.

In culise cu artistii
Organizatorii B’ESTIVAL 2007 si ARTMANIA Festival 2007 si-au unit fortele pentru a putea oferi fanilor ocazia unica de a patrunde in culisele a doua dintre cele mai asteptate festivaluri autohtone de anul acesta.
Astfel, cinci dintre participantii la ARTMANIA Festival se vor intalni fata in fata cu artistii care vor concerta in cadrul festivalului de la Sibiu. De asemenea, mai sunt puse la bataie cinci tururi de backstage in cadrul B’ESTIVAL 2007, pentru inca cinci norocosi. Cei care vor sa vada camerele lui Alice Cooper si Faithless, sa afle unde vor lua masa Pink si Marilyn Manson, inainte de a urca pe scena, si poate chiar sa-si intalneasca vedeta preferata in culise trebuie sa faca dovada faptului ca a fost la ARTMANIA Festival si sa trimita un mail pe adresa contact@bestival.ro, in care sa spuna pe cine si-ar dori sa vada la urmatoarea editie B’ESTIVAL. 

Cele mai citite

Rawhi Mushtaha, șeful guvernului Hamas din Gaza, a fost ucis de Israel

Șeful guvernului Hamas din Gaza a fost ucis, a afirmat armata israeliană, potrivit Sky News. Rawhi Mushtaha a fost „eliminat” alături de înalții oficiali de...

Economisește la cumpărăturile online folosind codurile de reducere de pe Couponiada.ro

Într-o lume în care fiecare leu contează, este esențial să găsim modalități eficiente de a economisi fără a sacrifica calitatea vieții noastre. Couponiada.ro este...

Fonduri suplimentare pentru familiile tinere: Programul FamilyStart primește 45 milioane de lei în plus

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a anunțat o suplimentare de 45 milioane de lei pentru programul guvernamental FamilyStart, destinat sprijinirii familiilor tinere...
Ultima oră
Pe aceeași temă