28.2 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăSpecialVariantă.Oprescu, susţinut de USL la primăria Capitalei

Variantă.Oprescu, susţinut de USL la primăria Capitalei

Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, declară că USL l-ar putea susţine pe actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, pentru un nou mandat la primăria Bucureşti, transmite Mediafax.

Declaraţia a fost făcută de Năstase ieri, la Slobozia, în contextul în care Marian Bălan, fostul şef de campanie al lui Sorin Oprescu la prezidenţiale, se va reînscrie în PSD Ialomiţa.

“Teoretic, este vorba despre un candidat unic care să fie susţinut la Bucureşti, în baza unor rezultate decurgând din sondajele care vor fi efectuate. Extrapolând situaţia de acum din sondaje, de asta mi-am permis să spun despre Sorin Oprescu. În ceea ce-l priveşte pe Marian Bălan, eu am o relaţie excelentă cu el şi mă bucur că revine în partid”, a precizat Adrian Năstase.

Silvian Ciupercă, preşedinte al PSD Ialomiţa şi totodată preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, a confirmat că Marian Bălan se va reînscrie în PSD.

“El va depune o cerere pentru a se reînscrie în partid. Înainte de asta, aflase de la mine că îi fac o invitaţie de a se reînscrie. A fost şeful de campanie al lui Sorin Oprescu, a demisionat din partid. Marian Bălan va semna o cerere, o vom aproba şi va redeveni, dacă doreşte, membru PSD”, a declarat Ciupercă.

Adrian Năstase şi-a lansat ieri, la Slobozia, cartea “Codul Zambaccian 3 – Toate Pânzele jos” şi a participat la Şcoală Politică a PSD Ialomiţa.

Marian Bălan a fost prefect de Ialomiţa şi şeful de campanie a lui Sorin Oprescu la Preşedinţie şi a demisionat din PSD în 2009.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă