15.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialValencia - Chelsea 1-1

Valencia – Chelsea 1-1

Valencia a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat în compania celor de la Chelsea Londra, partidă din grupele Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate în repriza secundă de Lampard (’56) respectiv Soldado (’87), din penalty.

„Liliecii” vor să dea lovitura!

Cel mai interesant meci al zilei de miercuri în Liga Campionilor este programat pe Mestalla, acolo unde Valencia va primi vizita lui Chelsea. Este pentru a treia oară când cele două formaţii se întâlnesc în această competiţie. În precedentele două meciuri pe terenul spanilolilor, Chelsea s-a impus de fiecare dată!

Concentraţi pe Liga Campionilor

Startul în Liga Campionilor nu a fost victorios pentru Valencia, care a smuls doar o remiză pe terenul lui Genk, cel mai abordabil adversar al seriei. În ultimul meci din campionat, Valencia a bifat primul eşec, 0-1 la Sevilla. A fost însă o dispută în care antrenorul Unai Emery a odihnit câţiva titulari, în frunte cu golgeterul Soldado, intrat pe teren abia în minutul 72. Acesta nu va putea conta pe David Albelda care este incert după ce s-a accidentat în meciul de săptmâna trecută contra Barcelonei.

Pentru Valencia un parcurs cat mai lung în Europa pare un obiectiv mai realizabil decât campionatul Spaniei, acolo unde se luptă cu Real Madrid sau Barcelona.

„Albaştrii” contează pe Torres

Londonezii au un moral bun înaintea confruntării de pe Mestalla. Chelsea a câştigat în prima etapa de Liga Campionilor cu 2-0 pe Stamford Bridge contra celor de la Leverkusen, iar în ultimul meci de campionat a obţinut cel mai clar succes cu Villas-Boas pe bancă: 4-1 cu Swansea. Se pare că Fernando Torres va fi titular contra „liliecilor”. Spaniolul şi-a recăpătat încrederea colegilor, după cele două reuşite consecutive din campionat. Antrenorul lui Chelsea nu va putea conta pe Didier Drogba, încă nerefacut după accidentarea groaznică suferită la începutul acestei luni.

Echipe probabile:

Valencia: Guaita – Miguel, Rami, Ruiz, Alba – Banega, Albelda – Hernandez, Soldado, Mathieu – Soldado

Chelsea: Cech-Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole-Meireles, Ramires, Malouda-Mata, Torres, Anelka

Meciul dintre Valencia şi Chelsea se va disputa miercuri, 28 septembrie, ora 21:45, transmis în drect de TVR1.

Cele mai citite

Securitatea națională și înzestrarea armatei, priorități în ședința CSAT

Pe agendă se află stadiul şi perspectivele conflictului din Ucraina şi planul de înzestrare a Armatei României în perioada 2025-2034 Preşedintele Klaus Iohannis a convocat...

VIDEO Fabrică de anvelope inaugurată în România. Este una dintre cele mai mari investiții din ultimii ani

Un important dezvoltator finlandez, Nokian, a realizat una dintre cele mai mari investiții din ultimii ani în România, inaugurând o fabrică de anvelope la...

Deces tragic pentru un bărbat din Alba înțepat de o viespe mare în cap

Un bărbat de 49 de ani, din județul Alba, a murit după ce a fost înțepat în zona capului de un gărgăun (viespe mare),...
Ultima oră
Pe aceeași temă