20.3 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSpecialUPSC nu se va lasa "inghitita" de PD

UPSC nu se va lasa “inghitita” de PD

» Social-crestinii nu sunt dispusi sa se lase "asimilati" de partidele angrenate in disputa politica.

Membrii conducerii judetene a UPSC au o viziune foarte clara in ce priveste viitorul formatiunii pe care o reprezinta. Cu diferite prilejuri, UPSC s-a aflat alaturi de presedintele Romaniei si PD, de PLD sau PNG nu inseamna altceva decat sustinerea unor principii pe care social-crestinii le-au condiderat corecte. Marius Pricopie, presedintele filialei Constanta a UPSC a declarat ca acest lucru nu include, in afara de o alianta, eventualitatea unei fuziuni sau absorbtii cu PD. In opinia lui Pricopie, o astfel de perspectiva este ireala, deci nu corespunde proiectelor de viitor ale formatiunii politice.
Social-crestinii cocheteaza, in schimb, cu ideea organizarii alegerilor anticipate. Pentru UPSC ar fi o oportunitate de a obtine reprezentarea in Parlament. Conditiile ii sunt favorabile mai ales ca pozitia adoptata pana acum a postat partidul de partea castigatorilor. Nici varianta unui guvern de tehnocrati nu este respinsa.
Un executiv din care sa nu faca parte reprezentantii partidelor ar fi garantia stabilitatii pana la viitoarele alegeri dar, mai ales, ar actiona pentru absorbtia forndurilor europene pe care Romania risca sa le piarda daca actuala conjunctura persista.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă