24.5 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialUPDATE: Mircea Dinescu ลŸi-a distrus BMW-ul รฎntr-un accident

UPDATE: Mircea Dinescu ลŸi-a distrus BMW-ul รฎntr-un accident

UPDATE: Octavian Popescu, managerul Spitalului Municipal din Caracal a declarat: „Într-adevฤƒr, Mircea Dinescu a fost adus la UPU a spitalului, în jurul prânzului, pentru a i se acorda primul ajutor ลŸi a fi supus unor investigaลฃii medicale, el fiind victima unui accident de circulaลฃie.

Starea de sฤƒnฤƒtate a poetului este bunฤƒ, el suferind doar rฤƒni minore. Piciorul stâng i-a fost pus în ghips pentru o perioadฤƒ scurtฤƒ de timp, ca sฤƒ i se protejeze rana suferitฤƒ la acest membru, undeva la gambฤƒ. Am înลฃeles cฤƒ va trebui sฤƒ ลฃinฤƒ ghipsul cam o sฤƒptฤƒmânฤƒ. În scurt timp, el va pฤƒrฤƒsi spitalul din Caracal, rezultatele investigaลฃiilor fiind bune”, transmite NewsIn.

 

Poetul Mircea Dinescu era singur în autoturism, în momentul producerii accidentului de circulaลฃie. „Deocamdatฤƒ nu se poate spune cฤƒ vina pentru producerea accidentului se datoreazฤƒ ลŸoferului, unei defecลฃiuni tehnice la autoturism sau stฤƒrii drumului”, a mai afirmat purtฤƒtorul de cuvânt al IPJ Olt.

 

Poetul Mircea Dinescu a fost rฤƒnit uลŸor într-un accident de circulaลฃie petrecut miercuri la prânz, în localitatea Drฤƒghiceni, judeลฃul Olt, în timp ce se îndrepta cฤƒtre BucureลŸti dinspre Cetate. MaลŸina pe care o conducea fiind complet distrusฤƒ, relateazฤƒ Mediafax.

Dinescu a declarat cฤƒ maลŸina sa, un SUV BMW, avea niลŸte probleme tehnice, iar el intenลฃiona sฤƒ o repare odatฤƒ ajuns la BucureลŸti.

„Aveam vreo douฤƒ becuri aprinse în bord, semn cฤƒ erau ceva probleme. Nu le-am neglijat, aveam de gând sฤƒ rezolv totul la BucureลŸti, însฤƒ nu am mai reuลŸit sฤƒ ajung”, a declarat Dinescu, miercuri la prânz.

Poetul a povestit cฤƒ la un moment dat pe drum, în timp ce avea puลฃin peste 100 de kilometri la orฤƒ, una dintre roลฃi i s-a blocat, maลŸina ieลŸind de pe ลŸosea ลŸi izbindu-se de un copac.

„Din fericire nu era aglomerat, iar din sensul opus nu venea nimeni. M-am izbit de un pom de pe marginea drumului, iar maลŸina a fost complet distrusฤƒ. Eu am scฤƒpat doar cu câteva julituri, deci nu s-a întâmplat, slavฤƒ Domnului, nimic grav”, a declarat Dinescu.

El a mai spus cฤƒ a fost testat de poliลฃiลŸti pentru alcoolemie, rezultatele indicând cฤƒ nu a bฤƒut absolut nimic, la momentul transmiterii acestei ลŸtiri el declarând cฤƒ se aflฤƒ „într-un cabinet medical pentru a-i fi îngrijite rฤƒnile minore”.

„Am scฤƒpat doar cu câteva julituri, deci pot spune cฤƒ am mai fentat o datฤƒ moartea. DuลŸmanii mei sฤƒ mai aลŸtepte”, a declarat Dinescu.

Potrivit purtฤƒtorului de cuvânt al Poliลฃiei Judeลฃene Ot, comisar Claudia Radu, Mircea Dinescu conducea un autoturism BMW pe DN 6 Caracal-Craiova, iar la un moment dat maลŸina a pฤƒrฤƒsit partea carosabilฤƒ ลŸi s-a izbit de un pom de pe marginea ลŸoselei.

„ลžoferul a suferit traumatisme uลŸoare ลŸi a fost transportat la Spitalul din Caracal”, a declarat Claudia Radu.

În prezent Poliลฃia Rutierฤƒ cerceteazฤƒ împrejurฤƒrile în care sฤƒ-a produs accidentul.

Cele mai citite

Testamentul actorului Alain Delon a fost transmis celor trei copii

La aproape o lunฤƒ de la decesul lui Alain Delon, testamentul actorului a fost transmis celor trei copii ai sฤƒi, care nu aveau o...

Madrid ia mฤƒsuri รฎn privinศ›a trotinetelor electrice

Primฤƒria din Madrid a decis sฤƒ interzicฤƒ circulaศ›ia trotinetelor electrice de รฎnchiriat, invocรขnd problemele legate de siguranศ›a pietonilor. Primฤƒria din Madrid a decis sฤƒ interzicฤƒ...

Dialog satiric: Nuntฤƒ politicฤƒ – Academia Catavencu

โ€“ Nu arunci buchetul? โ€“ Mai bine te arunc pe tine, cฤƒ nu mai eศ™ti pe liste la alegeri. โ€“ Oleu! A venit ศ™i ศ™eful...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ