22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialUpdate: Alte două persoane au ajuns la spital în urma accidentului de...

Update: Alte două persoane au ajuns la spital în urma accidentului de pe DN1, în Cluj

Update: Alte două persoane au ajuns la spital, duminică după-amiază, în urma accidentului care a avut loc pe DN1, în localitatea Stejeriş, judeţul Cluj, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal cu o altă maşină care circula regulamentar potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Alma Bruja-Brehariu, a declarat că accidentul a avut loc după ce un şofer care mergea dinspre Alba-Iulia spre Turda nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat pe contrasens, lovind frontal un autoturism care circula regulamentar.

Ea a precizat că alte două persoane au fost rănite în accident, fiind transportate la spital. Astfel, numărul răniţilor a ajuns la trei.

Cinci persoane au murit, iar una a fost rănită grav, duminică după-amiază, într-un accident care a avut loc pe DN1, în localitatea Stejeriş, judeţul Cluj, după ce un autoturism a intrat pe contrasens, traficul în zonă fiind blocat.

Conform poliţiştilor, accidentul a avut loc pe DN1 între Turda şi Alba Iulia, în localitatea Stejeriş.

În accident au fost implicate două autoturisme, una dintre maşini intrând pe contrasens

Conform primelor informaţii de la faţa locului, cinci persoane şi-au pierdut viaţa în accident, iar una a fost rănită grav.

Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

 

Cele mai citite

Dialog satiric, partidul Piraților – Academia Catavencu

– Frumos te-ai mai potcovit, prietene! Cum ai făcut rost de piciorul de lemn? – Într-o luptă cu olandezii care nu voiau să mă...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă