23.1 C
București
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasăSpecialUPDATE Allegri, demis de la AC Milan! Pippo Inzaghi ar putea fi...

UPDATE Allegri, demis de la AC Milan! Pippo Inzaghi ar putea fi noul antrenor

Tehnicianul Massimiliano Allegri a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei AC Milan, după slabele rezultate din ultima perioadă, care au culminat cu înfrângerea suferită în faţa formaţiei Sassuolo, scor 3-4, în etapa a XIX-a din Serie A,  potrivit Mediafax.

––-

Tehnicianul Massimiliano Allegri este aproape de a fi demis de la AC Milan, antrenorul echipei de tineret, Filippo Inzaghi, fiind favorit pentru a-i succede în funcţie, anunţă presa italiană.

AC Milan a fost învinsă, duminică, în campionatul Italiei, scor 4-3, de Sassuolo, iar după meci, co-administratorul delegat Barbara Berlusconi a afirmat că trebuie „urgent o schimbare”.

„Nu putem tolera ca fanii noştri să asiste la astfel de prestaţii inacceptabile”, a declarat Barbara Berlusconi penru Ansa.

Allegri, venit în 2010, a reuşit să câştige un titlu cu AC Milan în 2011 şi o Supercupă a Italiei, însă în acest sezon gruparea milaneză se află pe locul 11, la 30 de puncte de locul 1, ocupat de Juventus Torino.

Cele mai citite

Investiție de peste 800 de milioane de lei în modernizarea rețelelor de gaze

Guvernul a aprobat finanțarea a 18 proiecte în domeniul energiei și extinderea programului Creditul Fermierului Premierul a anunţat, în cadrul şedinţei de Guvern, că vor...

Profilele decorative, element central în designul interior modern. Cum să le alegi pe cele potrivite pentru locuința ta

În ultimii ani, profilele decorative au devenit un element cheie în designul interior modern, oferind nu doar un plus de stil, dar și funcționalitate....

Alexandru Bourceanu preia o echipă din Liga a treia

ACS Speed Academy Pitești, nou-promovată în Liga 3, a făcut un anunț important, confirmând că fostul internațional Alexandru Bourceanu este noul antrenor principal al...
Ultima oră
Pe aceeași temă