7.4 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialUn ลŸarpe de peste jumฤƒtate de metru lungime a fost capturat din...

Un ลŸarpe de peste jumฤƒtate de metru lungime a fost capturat din curtea unei grฤƒdiniลฃe din PiteลŸti

Un ลŸarpe de casฤƒ de peste jumฤƒtate de metru lungime a fost capturat, joi, de reprezentanลฃii Poliลฃiei Animalelor ArgeลŸ ลŸi ai Poliลฃiei municipale, din curtea grฤƒdiniลฃei particulare „Casa cu pitici”, din PiteลŸti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanลฃilor Inspectoratului Judeลฃean de Poliลฃie ArgeลŸ, ลŸarpele a apฤƒrut în curtea grฤƒdinลฃei în timp ce cei zece copii care se aflau în grฤƒdiniลฃฤƒ erau la programul de somn, iar educatoarele instituลฃiei l-au reperat în momentul în care aลŸteptau ca micuลฃii sฤƒ se trezeascฤƒ pentru a putea ieลŸi cu ei în parcul din faลฃa clฤƒdirii, la joacฤƒ.

„La un moment dat, l-a vฤƒzut o colegฤƒ de-a mea, are peste o jumฤƒtate de metru ลŸarpele, este de apฤƒ sau nu ลŸtiu cum sฤƒ-i mai spun, cฤƒ nu mฤƒ pricep. Copiii sunt în siguranลฃฤƒ, erau oricum la somn, ei nu ลŸtiu ce s-a întâmplat, dar problema era cฤƒ nu mai puteam ieลŸi în condiลฃii de siguranลฃฤƒ în curte cu cei zece micuลฃi pe care îi avem aici, iar noi avem o grฤƒdinฤƒ de joacฤƒ ลŸi un parc extraordinar de frumoase. Poliลฃia l-a vฤƒzut într-un tufiลŸ de tuia”, a declarat administratorul grฤƒdiniลฃei, Ioana Popescu.

Conducerea instituลฃiei a sunat imediat la Serviciul Unic de Urgenลฃฤƒ 112, iar la faลฃa locului au venit lucrฤƒtorii Poliลฃiei municipiului PiteลŸti care au încercat fฤƒrฤƒ succes sฤƒ prindฤƒ ลŸarpele de casฤƒ, care avea o lungime de peste o jumฤƒtate de metru.

Ulterior, în zonฤƒ au venit reprezentanลฃii Poliลฃiei Animalelor ArgeลŸ care, dupฤƒ o jumฤƒtate de orฤƒ de pândฤƒ, au capturat reptila ลŸi au transportat-o departe de zona locuitฤƒ, în habitatul ei natural.

„,Nu este periculos, este prea mic, nu are ce sฤƒ facฤƒ acum pentru a fi periculos, mฤƒnâncฤƒ lฤƒcuste, ลŸoareci. L-am prins ลŸi o sฤƒ-l ducem de aici, în acest moment nu mai este niciun pericol pentru oameni”, a declarat dr Ion Mฤƒndoiu, de la Poliลฃia Animalelor ArgeลŸ.

Reprezentanลฃii Poliลฃiei Animalelor ArgeลŸ spun cฤƒ este posibil ca ลŸarpele sฤƒ fi venit dintr-o pฤƒdure de lângฤƒ cartierul piteลŸtean Gฤƒvana, de la aproximativ 500 de metri, ลŸi sฤƒ fi fost atras de apa din fântâna artezianฤƒ din curtea grฤƒdiniลฃei de copii.

Cele mai citite

Anunศ› public pentru autorizaศ›ie de mediu

Societatea BRAILA WINDS SRL, cu sediul social รฎn BucureลŸti Sectorul 4, Bulevardul Mฤ‚Rฤ‚ลžEลžTI, Nr. 4-6, CORP C4, CAMERA 302, Etaj 3, รฎnregistratฤƒ cu numฤƒr...

Anunศ› public pentru autorizaศ›ie de mediu

Societatea BRAILA WINDS SRL, cu sediul social รฎn BucureลŸti Sectorul 4, Bulevardul Mฤ‚Rฤ‚ลžEลžTI, Nr. 4-6, CORP C4, CAMERA 302, Etaj 3, รฎnregistratฤƒ cu numฤƒr...

Consilier judeศ›ean din Gorj, sฤƒltat de mascaศ›i ศ™i dus la audieri

รŽn cartierul Obreja din Tรขrgu Jiu, joi dimineaศ›a, poliศ›iศ™ti de la Brigada de Combatere a Criminalitฤƒศ›ii Organizate ศ™i jandarmi din Brigada Specialฤƒ de Intervenศ›ie...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ