17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialUn nou pub pe Lipscani - La Muse

Un nou pub pe Lipscani – La Muse

Din luna ianuarie, Centrul vechi al Capitalei găzduieşte un nou pub – La Muse, aflat în incinta Teatrului de pe Lipscani, actuala Sală Rapsodia.

A fost ales Centrul vechi pentru că „redevine un spaţiu viu, cu acea atmosferă specifică, boemă, pe care o regăsim în marile capitale europene, iar Lipscaniul este o zonă largă, cu prestanţă, de la care, până la urmă, a pornit în trecut dezvoltarea Bucureştiului”, a declarat la inaugurare Mihai Bonca, Senior Brand Manager Ursus, partenerul oficial La Muse. Aşa cum sugerează şi numele, La Muse, locaţia se vrea a fi un loc cald, primitor, care să inspire. Vor avea loc aici diferite evenimente – concerte cu formaţia pub-ului, Friends, şi nume consacrate din muzica româ­neas­că, seri dedicate jazz-ului şi seri de teatru.

La construcţia şi amenajarea pub-ului 
s-a muncit mai bine de nouă luni şi, cum o parte din pub funcţionează în foaierul Sălii Rapsodia, s-a încercat pe cât posibil conservarea elementelor originale. Au fost restaurate lămpile, furnirurile, precum şi pereţii, podeaua şi faţada. La Muse are o capacitate de 200 de locuri la mese şi poate găzdui aproximativ 500 de persoane în serile de concerte şi evenimente. Locaţia are o parte de pub clasic, cu bar, mese şi canapele, şi o parte de sală de spectacol cu scenă, unde în fiecare seară vor fi organizate evenimente, de la concerte rock sau jazz până la seri de teatru. Pentru program va trebui să accesaţi pagina de pe Facebook a pub-ului. Preţurile nu sunt diferite de cele practicate de alte pub-uri din zonă şi, cum este un spaţiu oferit de Ursus, aici puteţi încerca toate berile din gama Ursus.

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă