19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialUn nou album al trupei Beatles

Un nou album al trupei Beatles

La 25 de ani de la aparitia ultimului album Beatles, „Let it Be”, membrii supravietuitori ai trupei si reprezentantii celor decedati vor lansa un nou album, care contine reorchestrari ale catorva dintre cele mai cunoscute cantece ale trupei, melodii utilizate pe coloana sonora a spectacolului de circ „Love”, ce a debutat in luna iunie la Los Angeles, a informat thisislondon.com.
Artistii de la celebrul Cirque du Soleil au realizat acrobatii aeriene spectaculoase avand ca fundal aceste melodii. „Love” a fost realizat in doi ani, a fost produs de Sir George Martin si de fiul acestuia, Giles, iar inregistrarile au avut loc la Abbey Road Studios.
Sir Paul McCartney si Ringo Starr, cu Yoko Ono si Olivia Harrison, care ii reprezinta pe John Lennon si pe George Harrison, au confirmat ca au fost de acord cu lansarea acestui nou album.
Albumul incepe cu acordurile de chitara ale melodiei „A Hard Day's Night”, facand trecerea la „Get Back”, „Within You, Without You”, dupa care urmeaza tobele din „Tomorrow Never Knows”.
„Una din provocarile acestui proiect a fost realizarea unui echilibru intre cantece”, a explicat Sir George.
„Am vrut sa fim siguri ca sunt destule hituri bune si solide in acest spectacol, dar nu am vrut sa fie un album „best of” Am vrut, de asemenea, sa punem muzica interesanta, dar mai putin cunoscuta a trupei Beatles si sa utilizam fragmente de cantece”, a adaugat Martin.
Albumul, care va fi lansat de EMI, va fi in competitie in topurile muzicale cu „Ecce Cor Meum” („Behold My Heart”), o piesa corala compusa de Sir Paul dupa moartea primei sale sotii, Linda, lansata in urma cu o saptamana.

Cele mai citite

Numărul de angajați din România atinge un record de 5,36 milioane în 2023, cea mai mare creștere din ultimii 16 ani

Numărul angajaților din România a atins un nou record în 2023, ajungând la 5,36 milioane, cea mai mare valoare din ultimii 16 ani, conform...

Criză la Hoffenheim, viitoarea adversară al lui FCSB din Europa League!

Hoffenheim, adversara FCSB în Europa League, trece printr-o criză profundă, echipa germană fiind afectată de schimbări majore în conducere și rezultate slabe în Bundesliga. Hoffenheim,...

Ursul nu e Ursula

Domnul Stoican, primarul comunei Arefu, este exasperat de asaltul urșilor. Și pe bună dreptate, nu numai Arefu devenind bulevardul urșilor, ci foarte multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă