22.8 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 8 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialUn bฤƒrbat fฤƒrฤƒ adฤƒpost, รฎmpuศ™cat mortal de poliศ›iศ™tii din Los Angeles

Un bฤƒrbat fฤƒrฤƒ adฤƒpost, รฎmpuศ™cat mortal de poliศ›iศ™tii din Los Angeles

Un bฤƒrbat fฤƒrฤƒ adฤƒpost a fost împuลŸcat mortal de poliลฃie, duminicฤƒ, la Los Angeles, în cadrul unui incident care a fost înregistrat video de un trecฤƒtor ลŸi postat pe reลฃelele de socializare, relateazฤƒ CNN, citat de Mediafax.

Bฤƒrbatul era suspectat de furt, iar când ofiลฃerii au încercat sฤƒ îl aresteze, el a început sฤƒ se lupte cu ei, a transmis  a declarat comandantul poliลฃiei din Los Angeles, Andrew Smith.

El a precizat cฤƒ poliลฃia a încercat sฤƒ îl imobilizeze cu un pistol Taser, dar fฤƒrฤƒ rezultate. Dupฤƒ ce bฤƒrbatul a luat arma unui ofiลฃer, alลฃi trei au tras asupra lui, a declarat Smith.

Înregistrarea video începe cu un bฤƒrbat ce îลŸi agitฤƒ braลฃele la poliลฃie în faลฃa unui adฤƒpost pentru oamenii strฤƒzii din Los Angeles. Un ofiลฃer îl doboarฤƒ la pฤƒmânt la pฤƒmânt, iar alลฃi trei încearcฤƒ sฤƒ îl imobilizeze. Cel puลฃin unul dintre ei scoate un pistol Taser ลŸi încearcฤƒ sฤƒ îl împuลŸte.

"Aruncฤƒ arma!", strigฤƒ o voce. Dupฤƒ câteva secunde însฤƒ, se aud cinci focuri de armฤƒ, urmate de ลฃipetele trecฤƒtorilor. "De ce l-aลฃi împuลŸcat?", strigฤƒ unul dintre martorii oculari.

Incidentul de duminicฤƒ din faลฃa Skid Row din Los Angeles a reaprins nemulลฃumirea pe platformele online cu privire la folosirea abuzivฤƒ a forลฃei letale de cฤƒtre poliลฃiลŸti.

Tonya Edwards, care a asistat la acest incident, a declarat pentru postul de televiziune KTLA afiliat CNN cฤƒ îl cunoลŸtea pe bฤƒrbatul împuลŸcat, pe care l-a descris drept o persoanฤƒ fฤƒrฤƒ adฤƒpost care avea "o groazฤƒ de probleme mintale".

Un alt martor ocular, Yolanda Young, a declarat pentru KTLA cฤƒ bฤƒrbatul a fost împuลŸcat de trei ori cu pistoale Taser. "A fost doborât, dupฤƒ care s-a ridicat, ca ลŸi cum l-ar fi înviorat, apoi a început sฤƒ se agite la poliลฃie, iar ei au ripostat … L-au împuลŸcat de cinci ori", a declarat Young.

Cele mai citite

Romรขnia, pe primul loc รฎn Europa รฎntre statele cu cea mai redusฤƒ dependenศ›ฤƒ de gaze

Ministerul Energiei anunศ›ฤƒ cฤƒ, din 2027, vom fi tot numฤƒrul unu รฎn Europa, dar ca producฤƒtor de gaze naturale Criza energeticฤƒ, volatilitatea preศ›urilor, rฤƒzboiul din...

Ludovic Orban, apel cฤƒtre PNL: „Veniลฃi alฤƒturi de mine sฤƒ batem PSD รฎn alegeri”

Ludovic Orban, preศ™edintele partidului Forศ›a Dreptei ศ™i fost premier liberal, a fฤƒcut apel marศ›i cฤƒtre membrii Partidului Naศ›ional Liberal (PNL) sฤƒ se alฤƒture iniศ›iativei...

Jonathan Tah, ศ›intฤƒ principalฤƒ! Bayern ศ™i Barcelona se bat pentru semnฤƒtura germanului

Barca ศ™i Bayern Munchen se luptฤƒ pentru semnฤƒtura fundaศ™ului campioanei Leverkusen. Jonathan Tah, unul dintre cei mai apreciaศ›i fundaศ™i centrali ai fotbalului german, este tot...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ