21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialFOTO. Un avion a luat foc pe pista aeroportului din Chicago. 20...

FOTO. Un avion a luat foc pe pista aeroportului din Chicago. 20 de oameni au fost răniţi

UPDATE 11,00: Bilanţul persoanelor rănite vineri, când un avion al American Airlines a luat foc pe o pistă a aeroportului O'Hare, din Chicago, a fost revizuit la 20, au anunţat pompierii, citaţi de BBC News.

Tot vineri, un al doilea avion, aparţinând companiei FedEx, a luat foc pe pistă în Florida, fără a exista victime.

––––––––––––

Șapte pasageri şi un însoţitor de bord au fost răniţi uşor după ce un avion aparţinând companiei American Airlines a luat foc pe pista Aeroportului Internaţional O'Hare din Chicago, în timp ce se pregătea să decoleze, anunţă oficiali citați de publicația Chicago Tribune.

Incidentul s-a produs vineri după-amiază. Problema s-ar fi datorat unei defecțiuni de natură mecanică, la unul dintre motoare.

Aeronava, model Boeing 767, urma să execute o cursă spre Miami și avea la bord 161 de pasageri și nouă membri ai echipajului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Norvegia renunță la acordarea automată a azilului pentru refugiații ucraineni

Guvernul Norvegiei a anunțat vineri că încetează de îndată politica de acordare automată a azilului pentru refugiații ucraineni, marcând o schimbare semnificativă în abordarea...

Donald Trump amenință să acționeze Google în instanță, acuzând favorizarea candidatei democrate Kamala Harris

Fostul președinte american Donald Trump a avertizat că, dacă va ajunge din nou la Casa Albă, va da în judecată Google, acuzând gigantul tehnologic...

Antony Blinken acuză din nou China de sprijinirea războiului rus în Ucraina

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a reiterat acuzațiile la adresa Chinei privind susținerea "mașinii de război rusești" în Ucraina, în cadrul unei întâlniri...
Ultima oră
Pe aceeași temă