25.3 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialUltima calomnie a lui Vadim: Cum i-a atacat pe Simona Halep și...

Ultima calomnie a lui Vadim: Cum i-a atacat pe Simona Halep și Ion Țiriac

Corneliu Vadim Tudor a lansat o calomnie, cu o zi înainte de decesul său, la adresa lui Ion Țiriac și a Simonei Halep, într-o o rubrică proprie, în care posta câte „O întrebare pe zi”. El a scris în termeni duri despre colaborarea dintre Țiriac și Halep.

Cunoscut pentru numeroasele sale calomnii, C.V.Tudor a lansat o ipoteză șocantă la adresa lui Ion Țiriac și a Simonei Halep, nesusținută însă de relația dintre cei doi din realitate. 

„Am auzit că bătrînul curvar Ion Ţiriac a pus ochii şi pe Simona Halep, ba chiar trăieşte cu ea. E posibilă o asemenea porcărie? Din partea Măcelarului de la Balc ne aşteptăm la orice. Fata a fost prietenă cu un aromân de-al ei, băiatul lui Teo Sponte, dar s-au despărţit recent. Satyrul matusalemic cu mustaţă flocăită ar trebui castrat chimic, dacă nu chiar fizic”, a scris Vadim pe contul său de Facebook, afirmație preluată în publicația Tricolorul.

Ion Țiriac a continuat să susțină tenisul din România și după ce și-a încheiat cariera de tenisman, respectiv cea de manager al unor jucători de top din circuit. Omul de afaceri patronează circuitul ATP 250 de la București și a susținut diferiți sportivi, printre care Simona Halep.

Halep, 2 WTA, este cel mai bine clasată româncă din istorie din circuitul feminin. Românca este și sportiva autohtonă cu cele mai mari câștiguri din premii, depășind în cariera sa suma de 10 milioane de dolari.

Cele mai citite

Adriean Videanu și soția, „pensionarii” de lux, prinși la vamă cu bijuterii de peste jumătate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei și soția sa au fost opriți în aeroportul din Munchen, pentru că nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...

Ludovic Orban: Voi fi un preşedinte „de multe ori surprinzător”, prezent, implicat, simţitor

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru funcţia de preşedinte al României, susţinut de FD, PMP, Alternativa Dreaptă şi PNŢ Maniu-Mihalache,...

Un accident grav, soldat cu morți și răniți, a blocat Valea Oltului

Un accident grav s-a produs sâmbătă după amiaza pe Valea Oltului. O persoană a murit și altele sunt rănite. Circulația mașinilor este blocată. Potrivit IPJ...
Ultima oră
Pe aceeași temă