17.4 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialUhrin jr insista pe pregatirea fizica

Uhrin jr insista pe pregatirea fizica

De luni jucatorii Politehnicii Timisoara se afla in cantonament la Debrecen (Ungaria). Stagiul din perioada 18-23 iunie este destinat pregatirii fizice.
Dupa primele sedinte de pregatire ale lui Dusan Uhrin jr, jucatorii au inteles ca vor avea foarte mult de tras pentru a-l convinge pe noul tehnician ca merita un loc printre titulari. Cehul este cunoscut ca pune mult accent pe pregatirea fizica, jucatorii "violeti" simtind-o pe propria piele. "Cred ca o sa avem foarte mult de tras. La Timisoara am inteles ca a fost doar acomodarea, acum incepe pregatirea", a precizat Alexa. In timp ce noul venit, fundasul Dancia, a adaugat: "Este cea mai urata perioada acest cantonament, dar inainte de orice campionat trebuie facuta o pregatire fizica buna. Vom avea doua antrenamente pe zi, e foarte greu, dar necesar".
Fata de prima parte a perioadei de pregatire din iarna, cand jucatorii s-au plans de conditiile de la Slanic Moldova, acum lucrurile sunt la 180 de grade. In cantonamentul din Ungaria, timisorenii beneficiaza de cele mai bune conditii. Poli are la dispozitie trei terenuri de tenis, trei terenuri de fotbal, din care doua cu suprafata naturala si unul artificial, pista de atletism, sala de forta si sauna.
Jucatorii nu au prea mult timp sa se bucure de complexul de la Debrecen, fiind tot timpul supusi testelor si pregatirilor. La sosirea in Ungaria componentii lotului au reusit doar sa-si duca bagajele in camere dupa care au fost preluati de preparatorul Giuseppe Vino. Pentru a-si mai destinde colegii, Alexa si Aliuta au fost responsabili cu glumele, ceea ce la un moment dat l-a iritat pe italian. sedinta de stretching a fost urmata de un antrenament in sala de forta.
Din lotul Politehnicii Timisoara lipseste Adrian Olah care s-a inteles cu nou-promovata U Cluj. Chiar daca a reusit sa-i aduca pe Ganea si Stancu la Timisoara, conducerea "violetilor" a anuntat ca transferurile nu se opresc aici, existand posibilitatea ca din sezonul viitor sa mai imbrace tricoul lui Poli si alti jucatori importanti din campionatul intern. Totusi, ultimul cuvant il va avea Dusan Uhrin jr, care va anunta conducerea in privinta posturilor ce vor trebui acoperite in perioada urmatoare.

Cele mai citite

Hezbollah: Orice legฤƒturฤƒ cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenลฃial รฎnlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ