13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecial"U" Cluj, eşec istoric

„U” Cluj, eşec istoric

Universitatea Cluj a jucat trei meciuri amicale şi jumătate în cantonamentul din Antalya, dar, deşi a investit mulţi bani în transferurile din această iarnă, nu a reuşit să câştige nici un meci. Două egaluri, printre care şi cel din primul meci, jucat doar 30 de minute, şi două înfrângeri au fost, până acum, „reuşitele” elevilor antrenaţi de Ionuţ Badea, însă ultimul eşec nu le-a făcut deloc cinste lui Matache şi compania. „Şepcile roşii” au pierdut, 1-2, meciul cu austriecii de la Wiener Neustadt, un adversar pe care Zoli Ivansuc, Mircea Neşu sau Remus Câmpeanu îl eliminau acum 45 de ani, în primul tur al Cupei Cupelor. Formaţia de atunci, care a câştigat Cupa României, singurul trofeu din visteria clubului universitar, reuşea o dublă victorie în faţa austriecilor şi aducea puţină glorie europeană la Cluj.

Vedetele nu au jucat

Spre deosebire de foştii mari jucători ai „şepcilor roşii”, actualii „U”-işti nu s-au omorât prea mult cu firea în partida contra austriecilor. Chiar dacă a fost un meci amical, clujenii nu l-au tratat prea serios, iar legendei Remus Câmpeanu, care a şi dat lovitura de începere a partidei, cu siguranţă nu i-a picat prea bine lentoarea lui Delgado, Păcurar sau Voican, chiar dacă ultimul a marcat golul de onoare. E adevărat că piesele grele Adrian Cristea, Claudiu Niculescu sau Gabriel Boştină nu au fost folosite, însă cei care nu au putut să le ţină piept austriecilor vor trebui să muncească din greu pentru a prinde un post de titular. Universitatea are şansa, luni, să-şi mai spele din păcate împotriva echipei sud-coreene, Gyeongnam, în al cincilea joc de pregătire.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă