17.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialTur de forţă pentru campioana CSV 2004 Tomis

Tur de forţă pentru campioana CSV 2004 Tomis

Campioana României la volei feminin, CSV 2004 Tomis, a susţinut un nou meci în campionatul intern. După două insuccese în faţa rusoaicelor de la Dinamo Kazan, în Liga Campionilor, fetele antrenate de Darko Zakoc au revenit în campionatul intern unde au obţinut un succes categoric. Constănţencele nu au terminat cu jocurile din competiţiile interne.

Ele au evoluat, luni seara, din nou în campionat, miercuri vor juca în Cupa României (sferturi de finală), iar vineri urmează un nou joc în Divizia A1. 

Echipa de pe litoral a evoluat, sâmbătă, pe SCMU Craiova. Constănţencele s-au impus cu scorul de 3-0 la capătul unui meci fără istoric.

Primul şi ultimul set al întâlnirii au fost oarecum mai echilibrate, parţialul secund fiind un simplu antrenament pentru constăn-ţence. Acest parţial a fost câştigat de echipa de pe litoral cu scorul de 25-7. Celelalte două seturi au fost adjudecate la 17 şi 15 puncte.

În urma acestui succes, CSV Tomis a reuşit să urce în clasament şi să se claseze acum pe locul secund al ierarhiei Diviziei A1.  

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă