17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialTrombetta a iesit din sillenzio stampa

Trombetta a iesit din sillenzio stampa

– Antrenorul CFR-ului a vorbit, ieri, pentru prima oara dupa meciul cu Gaz Metan.

"O sa las jucatorii sa vorbeasca de data asta, eu o voi face peste cateva zile", a spus antrenorul celor de la CFR Cluj, Maurizio Trombetta, imediat dupa victoria, din ultima secunda, cu Gaz Metan Medias, din etapa a 17-a. Dupa trei zile in care presedintele feroviarilor, Iuliu Muresan, a dat de inteles ca italianul nu va mai sta mult timp prin Gruia, Trombetta a hotarat, ieri, sa vorbeasca. Totusi, italianul a ocolit intrebarile legate de viitorul sau pe banca feroviarilor si a tot repetat ca despre acest subiect trebuie sa vorbeasca "presidente Muresan" si nu el. "Nu am vorbit dupa meciul cu Mediasul pentru ca am fost foarte suparat ca ne-am luat riscul de a pierde victoria. Un dribling nereusit la centru terenului ne-a facut sa luam gol. Nu am fost suparat pe joc, ci pe riscul asumat", a fost prima declaratie a tehnicianului.

 

Rugat sa comenteze, mai apoi, decizia lui Muresan, care l-a pus pe liber pe preparatorul fizic Ze Pedro din cauza numeroaselor accidentari ale jucatorilor feroviari, Trombetta a dat un raspuns cel putin interesant. "Ze Pedro este o persoana cu care ma consultam, insa eu sunt responsabil in totalitate pentru pregatirea fizica a jucatorilor. Domnul Muresan are voie sa faca si sa zica ce vrea pentru ca fiecare este responsabil de declaratiile sale. Am vorbit cu el dupa meciul cu Mediasul, insa sa va spuna el ce am discutat", a precizat antrenorul clujenilor. Enervat de zvonurile aparute in presa in ultimele zile, in care Oleg Protasov sau, mai nou, Dusan Uhrin Jr. i-ar lua locul pe banca CFR-ului, Trombetta a tinut sa faca o radiografie a ceea ce a reusit el la formatia visinie. "Nu sunt orb si nici surd, asa ca am vazut tot ce a aparut prin presa.

Eu, insa, vreau sa va spun ca de la 1 septembrie, de cand sunt antrenor, am recuperat puncte cu toate echipele din fata noastra si am urcat de pe locul 10 pana pe locul trei, la egalitate cu Steaua si Timisoara. Doar fata de Dinamo si de Unirea Urziceni am pierdut cate un punct", a mai spus antrenorul campionilor.

MULTUMIRE
Antrenorul celor de la CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a tinut sa declare, din nou, ca este mandru pentru ca a avut ocazia sa antreneze campioana Romaniei. El a tinut sa le multumeasca celor care s-au gandit la el si ar fi incantat sa ramana si in retur, pe banca alb-visiniilor. "Nu am primit nici un comunicat de la domnul Muresan, asa ca acum pregatesc meciul cu Chelsea. Oricum, eu sunt mandru ca am avut ocazia sa antrenez aceasta echipa", a spus Trombetta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă