21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecial"Trofeele de excelenta" ale Patronatului IMM-urilor din Galati

„Trofeele de excelenta” ale Patronatului IMM-urilor din Galati

Cu prilejul sarbatoririi „Zilei Investitorului”, Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Galati a conferit „Trofeele de excelenta”, premii anuale prin care sunt recompensate cele mai bune performante in afaceri. Trofeele au fost acordate de presedintele PIMM Galati, Marian Filimon, in cadrul unei festivitati organizate la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, la care au participat reprezentantii Patronatului IMM din Regiunea 2 Sud-Est si de la filiale din Ardeal, precum si autoritatile locale. Doua dintre trofee au revenit unor firme de constructii din Galati, care s-au adaptat cu brio la solicitarile diversificate ale pietei, fiind recunoscute pentru seriozitate si angajament atat pe plan local, cat si national, respectiv firma „Vega 93”, reprezentata de directorul Ionut Istrate, si firma „Unicom” SA, condusa de directorul general Doru Parlatescu. Consiliul National pentru PIMM a primit „Trofeul de excelenta” prin vicepresedintele Vasile Turcu, pentru modul in care reprezinta interesele patronatului fata de guvern si pentru crearea unor relatii parteneriale solide in mediile de afaceri. Directia de Dezvoltare din cadrul Consiliului Judetean Galati, condusa de directoarea Laura Angheluta, a primit „Trofeul de excelenta” pentru ca se constituie intr-un factor de coordonare in judetul Galati a eforturilor de integrare europeana, fiind un partener al patronatului din Galati in perioada de preaderare, dar si in cea viitoare.

„Mediu de afaceri prietenos”

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a primit premiul prin presedintele Dan Lilion Gogoncea, pentru modul in care colaboreaza cu PIMM Galati la crearea unui mediu de afaceri prietenos, pentru sustinerea organizatiilor patronale si a parteneriatelor in mediile de afaceri din Galati. Viceprimarul Constantin Dumitriu, membru al PIMM Galati, a fost premiat pentru ca este un sprijin real pentru intreprinzatori si contribuie la imbunatatirea mediului de afaceri din Galati. In domeniul sanatatii a fost premiat, prin omul de afaceri Stefan Onisoru, Centrul medical „Vital Med”, care este una dintre primele investitii in domeniul sanatatii, prin infiintarea la Galati a unui serviciu privat de ambulanta si a unui centru medical modern. In domeniul mass-media a fost premiat, prin directorul Florin Paslaru, grupul de presa „TV Galati-Radio 1”, iar in domeniul comunicatii a primit trofeul, prin directorul zonal Dan Apostol, firma Astral Telecom, cel mai puternic operator de profil din Galati si din tara. Daniel Diaconescu, director al firmei ce reprezinta pe plan local brendul Borsec, a primit trofeul pentru investitia „Diva Waffers” realizata in comuna Independenta. Firma de consultanta si reprezentare juridica „Jora & Asociatii” a primit trofeul prin Radu Catalin Jora pentru serviciile de calitate oferite in primul rand IMM-urilor, iar in domeniul financiar-bancar a fost premiata Sucursala BCR Galati, prin directorul Cristian Dobre.

Lista „excelentelor”, deschisa

„Trofeul de excelenta” a mai fost conferit, prin directorul Sorin Radu, firmei „Arabesque” SA, una dintre cele mai puternice din tara in domeniul materialelor de constructii, iar fabrica de bere „Martens” a primit trofeul prin directorul Vasile Joanta, pentru performantele la export, recent castigand inca doua piete importante, in SUA si Irak. Un alt trofeu a revenit pentru contributia in rezolvarea crizei inundatiilor de anul trecut firmei „Salvosid”, care furnizeaza serviciile de stingere a incendiilor la combinatul Mittal Steel. Alte doua trofee au revenit firmelor „Ena” si „Iricad”, care reprezinta la Galati brenduri importante in constructia de autoturisme.
Dupa ce anul trecut premiul a fost acordat unei institutii teatrale, in acest an, in deplina concordanta, membrii consiliului director au hotarat sa acorde premiul „unei reviste de cultura conduse de un minunat poet, dedicat trup si suflet editarii in conditii deosebite a acesteia, fiind totodata promotorul unui festival national de poezie la Galati, la care participa numeroase personalitati din tara si din strainatate”, respectiv revistei „Antares”, editata de poetul Corneliu Antoniu.

Cele mai citite

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...
Ultima oră
Pe aceeași temă