22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialTrei motive pentru a mânca mai multe tărâţe de grâu

Trei motive pentru a mânca mai multe tărâţe de grâu

Alimentaţia modernă include multe produse de panificaţie, de la pâine şi paste la foietaje şi dulciuri de patiserie, majoritatea obţinute din făină albă rafinată. Aceasta conţine însă puţini nutrienţi cu efecte benefice pentru sănătate.

O alternativă sunt produsele de panificaţie cu tărâţe de grâu. Acestea conţin multe vitamine şi minerale esenţiale pentru organism şi contribuie la o digestie bună şi la un sistem imunitar puternic. Tărâţele de grâu pot fi consumate cu iaurt şi fructe la micul dejun sau ca o gustare în timpul zilei deoarece oferă saţietate pe termen lung.

Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a afla care sunt cele mai importante beneficii pentru sănătate pe care le oferă tărâţele de grâu.

Cele mai citite

Cu ajutorul unui implant dentar, zâmbetul nu (mai) are vârstă!

Dantura joacă un rol esențial nu doar în funcționalitatea zilnică, ci și în stima de sine și în aspectul estetic. Pentru multe persoane în...

Cum să-ți îngrijești corect ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt mai mult decât un moft, un accesoriu pe care îl adaugi ținutei vestimentare. Din contră, putem să-i considerăm o necesitate...

Generația Z și „teatrul productivității”: schimbări în implicarea angajaților pe piața muncii

Experții observă o tendință în creștere printre angajați, din diverse industrii, de a participa la ceea ce se numește „teatrul productivității” – o activitate...
Ultima oră
Pe aceeași temă