17.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialTraian Barbulescu a devenit latifundiar

Traian Barbulescu a devenit latifundiar

Chiar daca nu a reusit in politica, asa cum intentionase la ultimele alegeri, cand se dorea pe listele PSD Olt, Traian Barbulescu, directorul Studioului Teritorial TVR Craiova, s-a orientat in alt domeniu: el a devenit un mic baron local, mai precis latifundiar.
Pe numele sau ori al sotiei sau al unui om de incredere, N. Vintila, Barbulescu a intrat in posesia catorva suprafete de teren pozitionate in zone de basm.
Un teren de aproximativ 1500 mp, in Mofleni, in sud-vestul Craiovei, unde-si ridica o "casuta”; o alta mie de metri patrati la Dubova, pe malul Dunarii, in Mehedinti; cinci sute de metri patrati la est de Craiova, in zona Daewoo – Selgros; un alt teren in nordul orasului, la lacul "Tanchistilor” si, nu in ultimul rand, o bucata de pamant in "cartierul” rezidential de la Ranca din creierul masivului Parang. Pe langa toate astea, Traian Barbulescu a intrat si in randul cadrelor unei fundatii din judetul Olt, in care au strans randurile fosti ofiteri din cadrul diferitelor directii operative ale securitatii ceausiste.
Organizatia "nonprofit” si "neguvernamentala” se numeste "Asociatia pentru Siguranta Comunitara si Antidrog” – ASCA – si are sediul la Slatina, in judetul Olt.

Vanatoare de vrajitoare la TVC

Nu este lipsita de importanta nici reactia in urma publicarii anchetei despre "feuda” lui Traian Barbulescu in cotidianul nostru. Imediat in interiorul TVC a inceput vanatoarea de vrajitoare, Barbulescu dorind cu orice pret sa afle cine sunt angajatii care au "transpirat”. Ca prima masura, in dimineata aparitiei articolului respectiv unul din oamenii de incredere ai lui Barbulescu, Florin Constantinescu, a taiat din server accesul redactiei la Internet, incercand sa afle de la care calculatoare se accesase pana atunci pagina de net a Romaniei libere. Dupa asta toti angajatii au fost chemati pe rand la Barbulescu in birou, unde au fost pusi sa dea cu subsemnatul despre tot ce stiu in legatura cu "marea tradare” si totodata sa declare pe propria raspundere ca sunt total indignati din cauza "denigrarilor” din articolul nostru. Hartiile scrise si semnate de salariatii TVC in fata lui Barbulescu au fost trimise conducerii SARTV.
Nici un prunc n-ar putea da crezare acelor randuri scrise la comanda politica din moment ce tot mai multi salariati de pe "plantatia” TVC au avut curajul sa ne ajute si sa ne puna documente la dispozitie.

Cele mai citite

Bazin de înot într-o comună cu doar 1.500 de suflete de unde tinerii au plecat

Un bazin de înot, în valoare de 9 milioane de lei, a fost construit într-o comună cu puțin peste 1.500 de locuitori, în condițiile...

Numărul morților din atacul cu pagere din Liban a ajuns la 12, a declarat ministrul libanez al Sănătății

Printre cele 12 persoane ucise, se află și o fetiță de 8 ani. Cel puțin 2 800 de oameni au fost răniți, în atacul...

Metoda folosită de o femeie pentru a scăpa de un violator

O femeie din Iași a reușit să scape din mâinile unui atacator de 21 de ani, care a pătruns în casa ei cu intenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă