12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialTraficul pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, blocat după ce un autoturism s-a...

Traficul pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, blocat după ce un autoturism s-a ciocnit cu un tir

Traficul rutier pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Valea Ursului de lângă Piteşti, este blocat, marţi dimineaţă, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un tir, iar şoferul maşinii a suferit multiple traumatisme la mâini şi la picioare, fiind transportat la spital, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, din primele cercetări a reieşit că şoferul autoturismului BMW care se deplasa dinspre Râmnicu Vâlcea spre Piteşti a intrat pe contrasens într-o curbă şi s-a izbit de un tir.

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat.

Astfel, la faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare al pompierilor militar şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au reuşit să-l scoată pe bărbat din autoturism după aproape o oră, acesta fiind transportat la spital.

Surse din cadrul anchetei susţin că bărbatul rănit venea din Germania şi se grăbea să ajungă la Bucureşti, întrucât numerele de înmatriculare ale autoturismului urmau să expire luni noapte.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zonă este blocat şi deviat pe rute ocolitoare. Astfel, dinspre Piteşti, pe DN7C, prin Curtea de Argeş spre Râmnicu Vâlcea, iar dinspre Râmnicu Vâlcea, de la Milcoiu pe un dum judeţean spre Curtea de Argeş.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă