18.1 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSpecialTorţionarul a ajuns în LANŢURI. Cum arată RĂPITORUL din Cleveland

Torţionarul a ajuns în LANŢURI. Cum arată RĂPITORUL din Cleveland

Ariel Castro, bărbatul suspectat că a răpit şi sechestrat trei tinere timp de zece ani în oraşul american Cleveland a fost audiat joi de un tribunal din oraş. Castro, în vârstă de 52 de ani, fost adus la tribunal încătuşat şi îmbrăcat în haine de deţinut. Bărbatul a stat tot timpul cu privirea în jos şi nu a rostit nici un cuvânt, potrivit Daily Mail.

Castro a fost acuzat de patru cazuri de răpire – pentru cele trei femei şi pentru fiica uneia dintre acestea, născută acum şase ani în captivitate – şi trei cazuri de viol. Instanţa a stabilit o cauţiune de două milioane de dolari pentru fiecare caz – în total, opt milioane de dolari.

Vezi şi IMAGINI ŞOCANTE. Drama celor trei tinere sechestrate şi abuzate timp de 10 ani

Cei doi fraţi ai lui Castro, Pedro şi Onil, au fost reţinuţi în acelaşi timp, dar poliţia spune că nu există dovezi care să-i lege de răpiri. Cei doi au fost eliberaţi joi.

Amanda Berry, în vârstă de 27 de ani, Gina DeJesus, 23 de ani, şi Michelle Kight, 30 de ani, au fost răpite în urmă cu aproximativ 10 ani, de pe aceeaşi stradă din Cleveland. Berry a născut un copil în timp ce era ostatică. Toate patru au fost eliberate luni, după ce Berry a cerut ajutor unui vecin care a ajutat-o să iasă din casă.

Două dintre femeile răpite, Berry şi DeJesus, s-au întors miercuri acasă la familiile lor. Knight a rămas internată în spital. Potrivit mamei sale, Knight a fost bătută crunt şi, din cauza aceasta, a rămas cu deficienţe de auz.

Cele mai citite

Macron cere restrângerea dreptului de veto în Consiliul de Securitate al ONU doar pentru „crime în masă”

Preşedintele francez Emmanuel Macron a cerut miercuri la Naţiunile Unite "limitarea" dreptului de veto în Consiliul de Securitate în cazuri de "crime în masă",...

Israelul a lovit „peste 2.000 de ţinte teroriste” ale grupării Hezbollah în Liban

Armata israeliană a declarat miercuri seara că a lovit "peste 2.000 de ţinte teroriste" ale grupării Hezbollah în Liban în ultimele trei zile, în...

Discuții incerte la Bruxelles privind planul României de reducere a deficitului bugetar din 2025

Discuțiile de la Bruxelles privind planul de reducere a deficitului bugetar al României, ce ar trebui implementat din 2025, rămân în acest moment incerte....
Ultima oră
Pe aceeași temă