19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialTinute clasice business si office

Tinute clasice business si office

Miercuri seara, la hotelul Intercontinental, Sala Ronda, a avut loc lansarea liniei Platinum a marcii Seroussi, sustinuta de o parada de moda care a incantat privirile, castigand meritate aplauze.
Evenimentul s-a bucurat de participarea venerabilului presedinte al J&R Enterprises, J.A. Seroussi, care a lansat o calda invitatie asistentei de a viziona defilarea de pe podium, insotind discursul sau si de o gluma: „Va vorbesc in engleza, pentru ca toata lumea de aici vorbeste aceasta limba mai bine decat mine”. Fireste, a fost aplaudat, nu numai pentru umorul sau.
Au fost prezentate tinute feminine, in special dedicate femeii de afaceri, puternica, activa, pentru care vestimentatia are un grad de conventionalism, fara a fi austera, calitatea si confortul fiind caracteristicile indispensabile unor tinute office si business ce se impun prin eleganta. In general, linia Platinum combina trei piese, sacou, fusta, pantalon, la care se adauga bluzele, diverse din punct de vedere modelistic si cromatic. Tesaturile sunt din lana 100%, lana cu elastan, cu matase sau doar matase, in tonuri uni sau desenate liniar ori geometric in culori clasice alb, negru, rosu, gri, dar si in nuante pastel, bleu, roz, verde sau orange. Bluzele din matase, poplin, jerseu au broderii ton in ton sau cu fir metalic, benzi satinate cu cristale si multe detalii romantice.
Linia barbateasca se incadreaza tot la clasa business, in trei variante, italian (cambrat), german (clasic) si francez (clasic/modern), tot din lana in amestec cu matase, culorile fiind negru, gri, bej.
Compania J&R Enterprises a fost creata in 1990 la Bucuresti, fiind de la inceput axata pe linia clasic-eleganta/business, iar marca Seroussi in 1998. De atunci s-a impus foarte repede pe piata internationala prin calitate, lux si rafinament, exportand in tari ca Italia, Olanda, Germania, Rusia, Suedia, Ungaria si Trinidad-Tobago. La eveniment au participat, pe langa fondatorii Seroussi, reprezentanti ai presei si televiziunii, precum si Mihaela Tatu si Luminita Anghel, ambele mari admiratoare ale tinutelor clasice tip business si office.

Cele mai citite

Femeie lovită pe trotuar de remorca unei mașini

O femeie de 46 de ani a murit, joi seară, după ce a fost lovită, în timp ce se afla pe un trotuar din...

A vrut să incendieze sediul Finanțelor Locale din Ploiești. A fost oprit la timp

Un bărbat de 57 de ani a încercat să incendieze joi dimineață sediul Finanțelor Locale din Ploiești, aflat pe Șoseaua Vestului. În timpul incidentului,...

Neil Lennon, propus pentru postul de antrenor la Hearts după plecarea de la Rapid

Fostul antrenor al Rapidului, Neil Lennon, este considerat un posibil candidat pentru preluarea echipei scoțiene Hearts, aflată pe ultimul loc în prima ligă din...
Ultima oră
Pe aceeași temă