14.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialTimisoara vrea sa invinga Urziceniul

Timisoara vrea sa invinga Urziceniul

– Banatenii au reusit "performanta" de a primi sase goluri in doua meciuri de la Unirea Urziceni, in fata careia a castigat o singura data.

FC Timisoara nu are timp sa respire in acest final de sezon. Daca in ultimele doua etape au intalnit pe Dinamo si pe Steaua Bucuresti, in acest week-end banatenii vor juca din nou impotriva unui nume mare, in special pentru acest sezon. Suprinzatorul lider al Ligii I, Unirea Urziceni, va incerca sa-si apere, in fata lui Karamyan si compania, pozitia nesperata, la inceputul sezonului, din clasament. La prima vedere, elevii pregatiti de Dusan Uhrin Jr. pornesc cu sansa a doua in acest meci, din cel putin trei motive. Forma aratata de cele doua echipe in ultimul timp, faptul ca banatenii vor juca in deplasare si din cauza istoriei care, chiar daca inseamna doar patru partide, este defavorabila alb-violetilor. Timisoara a reusit sa castige doar primul meci impotriva ialomitenilor, 1-0 in septembrie 2006, prin golul marcat de senegalezul Gueye Mansour.

 

Cele doua vizite ale banatenilor la Urziceni nu au fost prea placute pentru acestia, care s-au intors acasa cu sase goluri incasate si unul singur marcat. Daca in returul sezonului 2006-2007 ialomitenii au invins cu 2-0, in etapa a patra a campionatului trecut Unirea le-a dat patru goluri elevilor lui Uhrin, iar unicul gol al Timisoarei a fost marcat de catre Dan Alexa, dintr-un penalty in ultimul minut de joc, fotbalist care nu va evolua duminica. Partida retur de la Timisoara s-a terminat la egalitate, 0-0, astfel ca timisorenii spera ca, in aceasta etapa, sa mai echilibreze traditia meciurilor cu echipa care evolueaza intr-un oras de 17.000 de locuitori.

"Unirea se afla intr-un moment foarte bun in aceasta perioada, asa ca nu degeaba a ajuns pe primul loc. Noi, insa, trebuie sa muncim destul de mult pentru a recupera din punctele pe care le-am pierdut si mergem la Urziceni cu o gandire pozitiva. Pentru a continua sa obtinem puncte trebuie sa evoluam mai bine decat ei", a spus atacantul Timisoarei, Winston Parks.

FAVORITI
Unirea Urziceni este vazuta drept principala favorita si de catre fotbalistii antrenati de Dusan Uhrin Jr. Astfel, Artiom Karamyan considera ca doar printr-o ofensiva permanenta Timisoara poate pleca cu puncte. "Chiar daca va fi un meci foarte greu trebuie sa ne intoarcem cu puncte. Este necesar sa atacam pana sa termina meciul. Urziceniul este favorita in acest final de tur cu orice echipa ar juca, insa noi vom face tot posibilul pentru a castiga", a declarat fotbalistul armean.

Cele mai citite

Aproximativ 28.000 de locuințe nu sunt alimentate cu energie electrică

Aproape 28.000 de locuințe nu erau alimentate cu energie electrică luni dimineaţa, în urma incidentelor apărute în timpul nopţii pe reţelele de medie şi...

Top 10 cele mai mari bănci după active în S1/2024: Banca Transilvania, BCR şi CEC Bank domină clasamentul

În primul semestru din 2024, sectorul bancar românesc a înregistrat o creștere semnificativă a activelor, majoritatea instituțiilor din top 10 raportând avansuri considerabile comparativ...

Aproximativ 28.000 de locuințe nu sunt alimentate cu energie electrică

Aproape 28.000 de locuințe nu erau alimentate cu energie electrică luni dimineaţa, în urma incidentelor apărute în timpul nopţii pe reţelele de medie şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă