15.6 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialTimisoara ataca arbitrajul

Timisoara ataca arbitrajul

– Dupa egalul de la Constanta, 1-1, formatia banateana a dat vina pe arbitrul Ionica Serea care i-ar fi privat de a opta victorie consecutiva.

Seria de sapte victorii consecutive a celor de la FC Timisoara a fost intrerupta in etapa a 11-a, la Constanta. Elevii antrenati de Dusan Uhrin Jr. nu au reusit decat un 1-1 pe malul marii, chiar daca au condus la pauza, in urma celei de-a cincea reusite a lui Gigel Bucur din acest campionat. Supararea banatenilor nu a fost cauzata atat de golul primit imediat dupa reluarea meciului, in urma caruia acestia au pierdut primele puncte dupa doua luni si jumatate numai de victorii, ci mai ales din cauza arbitrajului. Surprinzator, cel care a iesit in fata sa-si prezinte nemultumirile a fost chiar antrenorul Timisoarei, un tip cunoscut mai ales pentru calmul sau. Dusan Uhrin Jr. a fost nemultumit, in primul rand, de faptul ca centralul Ionica Serea a anulat doua goluri valabile.

"Pentru mine este foarte clar ca am avut doua goluri valabile. Au fost anulate in mod eronat, suficient, insa, pentru noi de a termina la egalitate acest meci. Daca mai punem la socoteala si un penalty care nu ni s-a acordat, plus un cot in gura aplicat unui jucator de-al nostru, bineinteles, nevazut de arbitru, putem spune ca am fost clar dezavantajati in acest meci", si-a exprimat nemultumirea antrenorul Timisoarei. Totusi, desi a fost suparat pe arbitraj, Uhrin nu poate uita nici faptul ca echipa sa a avut, la un moment dat, 1-0 pe tabela de marcaj, plus alte cateva ocazii de care atacantii sai si-au batut joc.

De altfel, numeroasele sanse irosite de elevii sai pe parcursul meciurilor este o problema de care Uhrin a declarat, in repetate randuri, ca vrea sa scape. "Am intrat foarte bine in meci, am dominat, ne-am creat ocazii, iar golul nostru a venit oarecum logic. Din pacate, am cam dormit la inceputul reprizei a doua si am incasat acel gol. Ne-am revenit apoi, am echilibrat jocul, insa am ratat din nou destul de mult", a incheiat, antrenorul Timisoarei.

PROGRAM
Oprirea seriei de victorii consecutive a timisorenilor a venit exact inaintea unei perioade de foc care ii asteapta pe elevii antrenati de Dusan Uhrin Jr. Astfel, in week-end-ul care urmeaza, banatenii vor primi vizita celei mai in forme echipe ale momentului, CFR Cluj. Peste doua etape timisorenii se vor deplasa pe un teren unde Rapid si Steaua Bucuresti au pierdut, iar CFR-ul a facut egal, la Galati, iar urmatoarele doua etape vor insemna meciuri impotriva lui Dinamo si a Stelei.

Cele mai citite

Doi pensionari au rămas fără locuință în urma unui incendiu. Focul a fost pus chiar de către fiul lor

Doi pensionari din comuna Deleni, județul Iași, au rămas sub cerul liber, după ce casa le-a fost distrusă de un incendiu în noaptea de...

FCSB anunță noua țintă! Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Andrei Vlad

Patronul FCSB, Gigi Becali, a confirmat transferul portarului ceh Lukas Zima (30 de ani) pentru iarnă, acesta urmând să vină de la Petrolul Ploiești. FCSB...

Rapid, implicată într-un litigiu la FIFA după transferul lui Boupendza

Rapid București a fost înștiințată oficial de FIFA cu privire la un litigiu legat de transferul atacantului gabonez Aaron Boupendza, Zamalek susține că jucătorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă