15.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialTimiş: O tânără a fost aruncată din tren de un bărbat care...

Timiş: O tânără a fost aruncată din tren de un bărbat care a vrut să-i ia telefonul

O fată de 17 ani a ajuns la spital, aseară, după ce a fost aruncată dintr-un tren aflat în mers de un individ de 18 ani care a vrut să-i ia telefonul mobil, relatează Realitatea TV.

În cădere, tânăra a reuşit să se agaţe de tricoul agresorului şi l-a tras după ea, astfel că au căzut amândoi din tren, pe iarba de la marginea căii ferate. Trenul personal, care circula pe ruta Lugoj-Margina, nu avea viteză mare. După ce au căzut din tren, băiatul a început să o lovească pe fată cu pumnii şi picioarele şi, după ce i-a luat telefonul mobil, a fugit.

Tânărul a fost prins de poliţişti după aproape două ore, iar telefonul mobil al fetei a fost găsit aruncat în iarbă, în vegetaţia din zona căii ferate. Băiatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat în instanţă, cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor şi tâlhărie.

Şeful secţiei Poliţie Transporturi Timiş, Eugen Ierbu, a declarat că victima şi agresorul se cunosc, amândoi locuind în satul Jupani, comuna Traian Vuia. Incidentul s-a produs după ce tânărul i-ar fi reproşat fetei că ar avea o relaţie cu soţul surorii sale.

Fata a fost dusă la Spitalul Municipal Lugoj. Potrivit medicilor, tânăra are mai multe echimoze şi leziuni mai ales pe mâini, fiind în afara oricărui pericol.

Cele mai citite

Nicușor Dan recunoaște că „am fost relativ relaxaţi” în fața ciclonului din weekend

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că ”am fost relativ relaxaţi” când a venit ciclonul în weekend, deoarece sistemul de...

Mama Omida și fiul ei Rareș

Domnul Rareș Bogdan a lăsat contrele la PSD, pentru că niciodată nu se știe când ai nevoie de o mână stângă, și, mai...

Mark Rutte, noul lider NATO, promite sprijin pentru Ucraina: Nu mă tem de rezultatul alegerilor din SUA

Rutte a declarat că ar putea colabora cu oricare dintre candidații la Casa Albă Noul șef al NATO, Mark Rutte, și-a exprimat marți sprijinul ferm...
Ultima oră
Pe aceeași temă