17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialTentativa de omor

Tentativa de omor

Personalul medical de la Spitalul Judetean pentru Urgente Braila a sesizat la Politie faptul ca, in dimineata zilei de 19 aprilie 2008, in jurul orei 5.30, a fost internat la aceasta unitate pentru ingrijri medicale numitul L. Danut (19 ani), din comuna Surdila Gaiseanca, care prezenta leziuni produse prin agresiune. Fiind examinata medico-legal, s-a stabilit ca victima a fost lovita in repetate randuri in zona abdominala cu un corp taietor-intepator si ca a suferit vatamari care necesita pentru vindecare 25-30 zile de ingrijri medicale, in caz de evolutie favorabila, si care i-au pus in primejdie viata. In cauza, lucratori de la Serviciul de Investigatii Criminale, coordonati de procurorul criminalist, au desfasurat primele cercetari. S-a intocmit dosar penal si, in prezent, se continua cercetarile cu suspectul retinut pe ordonanta, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la omor.

» Un tanar de 19 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori cu un cutit in zona abdominala.

CERCETARI
» Conflict la discoteca
Politistii au stabilit ca, in noaptea de 18 spre 19 aprilie 2008, in timp ce se aflau la discoteca din orasul Ianca, impreuna cu alti tineri, in jurul orei 4.00, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, intre L. Danut si S. Tudorel Ionut (24 de ani), din Braila, a izbucnit un conflict spontan. S. Tudorel Ionut i-a aplicat celuilalt mai multe lovituri cu cutitul in zona abdominala.

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă