16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialTelefonul mobil, principala ameninţare pentru o relaţie!

Telefonul mobil, principala ameninţare pentru o relaţie!

Orice persoană îndragostită îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp alături de partener. Însă, mai nou, cuplurile trebuie să facă faţă unei noi ameninţări: telefonul mobil.

În urma unui studiu realizat recent, reiese că unul din opt adulţi se plânge de faptul că partenerul vorbeşte mai mult la telefon decât cu el, portivit dailymail.co.uk.

Se pare că bărbaţii sunt cei mai atraşi de dispozitiv, petrecându-şi circa 17 ore pe zi ţinând telefonul în mână.

Mai mult, 18 la sută dintre bărbaţii intervievaţi dorm cu telefonul lângă ei. Femeile petrec doar 15 ore alături de telefonul mobil, şi doar 15 la sută dorm cu telefonul lânga ele.

Mai mult de o treime dintre persoanele intervievate, 34 la sută, au admis că trimit mesaje sau e-mail-uri în timp ce poartă o conversaţie, în timp ce 27 la sută stau tot timpul cu ochii pe telefon, pentru a vedea dacă primesc un mesaj sau un apel.

Dependenţa de telefonul mobil a fost dezvăluită şi printr-un alt rezultat: 90 la sută dintre adulţi răspund la telefon în timpul unei activităţi sociale (întâlniri cu prietenii, conferinţe, film), arată noul studiu, realizat de revista Tech-iquette Report.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă