13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialTeatrul Mihai Eminescu se transforma in muzeu

Teatrul Mihai Eminescu se transforma in muzeu

In timp ce angajatii altor institutii ale statului beneficiaza de masini de serviciu, salariatii de la Teatrul Mihai Eminescu Botosani se chinuiesc cu o masina achizitionata in 1986.
Este vorba despre un autoturism Dacia 1310 achizitionat in anul 1986 si care este in prezent cea mai veche masina din cele pe care le au institutiile publice din Botosani.
Teatrul botosanean a primit autoturismul de la Ministerul Administratiei si Internelor prin redistribuire, dar in prezent nu mai face fata sarcinilor la care este supusa. “Este cea mai veche masina a vreunei institutii de dinainte de ‘89, nici nu mai ofera siguranta angajatilor. Apelam mai nou la masinile angajatilor ceea ce nu e cazul”, a declarat Traian Apetrei, directorul Teatrului Mihai Eminescu Botosani. Chiar daca institutia beneficiaza de un autocar achizitionat cu cativa ani in urma, o masina cu o capacitate mai mica este necesara. In proiectul de buget pe 2007 a fost inclus la capitolul investitii si achizitionarea unui autoturism care sa inlocuiasca masina veche de peste 20 de ani care zace in curtea teatrului mai mult ca obiect de muzeu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă