14.7 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialTatarusanu: "Vreau sa bat Steaua"

Tatarusanu: „Vreau sa bat Steaua”

» Portarul Gloriei Bistrita vrea sa incurce in lupta pentru o cupa europeana echipa la care va juca din sezonul urmator.

Gloria Bistrita nu a inceput deloc bine acest retur si a strans un singur punct in patru meciuri. Chiar daca Liga I a luat o pauza de doua saptamani, viitorul formatiei pregatite de Ioan Ovidiu Sabau nu pare prea roz. Ardelenii se vor deplasa, odata cu reluarea campionatului, in Ghencea, pe terenul unei formatii care nici nu concepe sa nu ia cele trei puncte. Meciul de saptamana viitoare va avea, insa, o conotatie speciala pentru portarul alb-albastrilor, Ciprian Tatarusanu. Acesta a semnat, la inceputul acestui campionat, un contract cu multipla campioana a Romaniei, insa oficialii ros-albastrilor au decis sa il mai lase un sezon la Gloria.

 

Mai mult, bucurestenii nu i-au interzis portarului, in varsta de 23 de ani, sa evolueze impotriva formatiei a carei culori le va apara din vara, Astfel ca acesta va fi, mai mult ca sigur, titular in partida din 4 aprilie. Convocat la nationala B a Romaniei, Tatarusanu spune ca va face tot posibilul pentru ca Gloria sa plece neinvinsa din Ghencea, desi acest lucru i-ar putea aduce critici, in special din partea patronului Stelei, Gigi Becali. "Nu este deloc o presiune mare pe mine faptul ca voi evolua impotriva Stelei. Eu sunt la Gloria pana in vara si vreau sa imi fac datoria cat se poate de bine si sa o ajut sa isi indeplineasca obiectivele. Sunt profesionist si vreau sa scoatem un rezultat cat mai bun, pentru ca avem mare nevoie de puncte.

 

Abia dupa finalul campionatului o sa ma gandesc la Steaua si la ce am de facut acolo", a declarat, pentru site-ul echipei, portarul a carui nume este pomenit tot mai des in Ghencea, mai ales dupa gafele titularului Robinson Zapata. Gloria se afla la doua puncte de retrogradare, insa, acest lucru nu il sperie pe Tatarusanu, care este convins ca echipa bistriteana va scapa, in curand, de emotiile aferente. "Trecem printr-o situatie grea si trebuie sa castigam urmatoarele meciuri pentru a scapa din aceasta zona. Pe viitor, trebuie sa practicam un fotbal mai bun si sa nu se mai puna problema retrogradarii", a mai spus portarul Gloriei Bistrita.

ABSENTA
Tatarusanu a inceput ezitant acest campionat si, dupa ce a aratat o oarecare nesiguranta intre buturile echipei bistritene, antrenorul Ioan Ovidiu Sabau l-a trecut rezerva la meciul cu Steaua, din toamna. Oficialii Gloriei se temeau ca, in cazul in care Tatarusanu ar fi comis-o si in meciul cu ros-albastrii, apareau tot mai multe voci care l-ar fi suspectat pe portar ca nu si-ar fi aparat corect sansele. In consecinta, Sabau a mizat pe "rezerva" Albut, care a avut, insa, partea sa de vina la golul de 2-2, marcat de stelistul Bogdan Stancu, in minutul 90.

Cele mai citite

Autoritățile din Capitală și Ilfov declară că sunt pregătite să intervină, dacă vor exista situații de urgență

La nivelul tuturor sectoarelor, au fost activate echipele de intervenție în regim de permanență, cu utilaje și materiale În Sectorul 6, primăria a cerut reprezentaților...

A intrat cu o armă în sediul AUR din Drobeta Turnu Severin. Bărbatul a fost reținut

Un bărbat a intrat cu pistolul în sediul AUR din Drobeta Turnu Severin, acesta fiind reținut ulterior de polițiști. Individul a pus arma pe...

Lecția fiordurilor pentru drumurile din România

Norvegia a găsit soluția pentru reducerea accidentelor rutiere O analiză a proinfrastructura.ro arată că, între Oslo și Bergen, primele două orașe ale Norvegiei, există un...
Ultima oră
Pe aceeași temă