23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialSzijarto, fortat sa scoata pe U-Mobitelco din criza

Szijarto, fortat sa scoata pe U-Mobitelco din criza

– Jucatorul venit in aceasta vara de la CSU Ploiesti trebuie sa readuca lucrurile pe un fagas normal la echipa clujeana, conform antrenorului Tab Baldwin.

U-Mobitelco Cluj nu a avut chiar cel mai bun start de campionat preconizat. Formatia antrenata de Tab Baldwin a fost eliminata, atat din FIBA Eurochallenge, cat si din Cupa Romaniei, iar in campionat a pierdut primul meci important, in fata celor de la CSU Sibiu. Cu un joc departe de asteptarile suporterilor si a conducerii ardelene, totusi oficialii vicecampioanei Romaniei sunt optimisti ca evolutia clujenilor va creste de la meci la meci. Responsabil cu acest lucru este, pe langa antrenorul Tab Baldwin, jucatorul Levente Szijarto, cel caruia i-a spus ca, datorita faptului ca este cel mai experimentat baschetbalist din lotul alb-negrilor, trebuie sa-i adune in jurul lui pe coechiperi si sa faca ceva pentru ca U-Mobitelco sa arate, macar, ca o vicecampioana.

"Cu siguranta cel mai vinovat pentru situatia de acum sunt eu, insa pe Levi l-am adus la echipa ca sa fie liderul acestei formatii, iar el trebuie sa arate asta in teren. Pana acum, nu s-a prea vazut ca este cel mai experimentat jucator din lotul nostru, insa am foarte mare incredere in calitatile sale", a declarat Baldwin.

Jucatorul care s-a nascut la Oradea, insa a devenit celebru sub tricoul rivalei de la CSU Ploiesti, spune ca este constient de faptul ca lumea vrea mult mai multe lucruri de la el, dar a adaugat ca echipa clujeana trebuie sa munceasca mult mai mult decat a facut-o pana acum pentru ca victoriile sa apara. "Rezultatele nu sunt chiar cele pe care le-am asteptat pana acum. Se simte ca este o presiune care apasa pe noi, insa asta este bine pentru ca inseamna ca suntem bagati in seama. Personal, sunt constient ca trebuie sa ma implic mai mult la echipa, sa ma impun si sa arat ca sunt jucatorul care are cea mai mare experienta. Sincer, nu ma asteptam sa pierdem la Sibiu, insa am luat o palma care ar trebui sa ne trezeasca la realitate", a declarat jucatorul clujenilor.

MECI
U-Mobitelco Cluj va juca, in aceasta seara, cu BC Targoviste, intr-un meci din etapa a cincea a Diviziei A. Meciul va incepe la ora 19:00 si va avea loc in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj, iar gazdele nici nu se gandesc la un alt rezultat in afara victoriei. "Echipa din Targoviste este una onesta, muncitoare si o respectam. Insa, este foarte clar ca cel mai important pentru noi, acum, este sa castigam. Avem nevoie de o victorie pentru a aborda altfel meciurile urmatoare", a spus Tab Baldwin.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă