14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialSumudica a condus primul antrenament al Farului

Sumudica a condus primul antrenament al Farului

» Instalat duminica in functia de principal al marinarilor, Marius sumudica si-a intrat ieri in paine.

» Acesta i-a luat tare pe constanteni si s-a impus inca din primele minute, dandu-l afara pe Cosmin Matei.

A inceput o noua era in istoria Farului. Ieri au demarat pregatirile in vederea noului sezon competitional, cu Marius sumudica in frunte. Acesta si-a luat rolul in serios inca de la prima intalnire cu marinarii, primul antrenament fiind unul extrem de intens. sumudica a explicat ceea ce isi doreste in viitorul apropiat. "stiu la ce ma inham, este o echipa cu nume in Romania, cu traditie. Obiectivul meu imediat este sa formez o echipa puternica, sa formam un grup cu care sa revenim pe prima scena. Eu am ramas surprins de ce conditii am gasit aici si este pacat ca Farul sa nu activeze in primul esalon fotbalistic al tarii", a declarat noul antrenor al Farului. sumudica a anuntat ca isi doreste la echipa si alti jucatori, insa se va baza pe lotul actual. Acesta a spus: "Doresc la echipa o serie de jucatori alaturi de care am mai lucrat si sper sa ii conving cat mai repede sa mi se alature.

 

Aceste transferuri se vor face si in functie de lotul de aici, pentru ca si aici sunt jucatori buni, cu experienta, cu care indiferent ce se intampla eu as vrea sa lucrez. O sa le dau credit celor pe care i-am gasit aici si care, in opinia mea, sunt principalii vinovati pentru retrogradarea Farului. Ei au o datorie morala fata de acest club si de acest oras". La primul antrenament, sumudica s-a impus dandu-l afara pe Cosmin Matei care era ocupat mai mult cu telefonul mobil. "Eu am considerat ca acel jucator nu era pregatit sa faca antrenamentul si l-am trimis afara. Nu inseamna ca este exclus din lot, va reveni atunci cand va fi cu gandul la antrenament si la joc", a explicat sumudica gestul sau.

» Cristocea si Pascovici negociaza cu Farul
Doi fosti jucatori ai gruparii de pe litoral s-au antrenat ieri cot la cot cu ceilalti marinari. Cosmin Pascovici si Vasilica Cristocea au participat la antrenamentul de ieri al echipei constantene si sunt in negocieri cu noua conducere pentru a ramane la Farul. Despre ei, sumudica a spus: "Situatia lui Pascovici si Cristocea este in continuare neclara. Pentru mine insa sunt doi jucatori care nu mai au nevoie de nici o prezentare. Eu i-am primit cu mare placere la antrenament si, daca se vor intelege cu conducerea clubului, eu ii doresc, nu este nici o problema".

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă