13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialSucces pentru Simona Halep pe tărâm american

Succes pentru Simona Halep pe tărâm american

Simona Halep a reuşit să ­acceadă în turul secund la turneul de la Miami, competiţie dotată cu premii totale de aproape 5 ­milioane de dolari. Este a doua oară când constănţeanca reuşeşte să se califice în runda a doua la puternicul turneu WTA. Calificarea a venit în urma unei premiere. Halep a învins-o în runda inaugurală pe jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro, sportivă în faţa căreia a cedat precedentele două întâlniri directe. De această dată a fost rândul lui Halep să se impună. Chiar dacă a pierdut primul set, în tie-break, scor 6-7, Halep a reuşit să se impună în următoarele două manşe, scor 6-3, 6-3.

În turul următor, Halep va avea însă o misiune mult mai dificilă. Constănţeanca o va întâlni pe rusoaica Nadia Petrova, sportivă cotată cu a 32-a şansă la victoria finală.

După un start de an mai puţin reuşit, Simona Halep reuşeşte să depăşească faza inaugurală a celui de-al patrulea turneu major la care participă. Până acum, constănţeanca a trecut cel puţin în turul secund la Doha, Qatar, Indian Wells şi acum Miami. Participarea la primele trei întreceri menţionate s-a întrerupt în urma unor înfrângeri suferite în faţa unor jucătoare de top, Azarenka, Wozniaki şi Şarapova.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă